Klantreferenties | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Klantreferenties

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Klantreferenties

Bij Omron horen we graag onze klanten aan. We zouden de hele dag naar hun wensen kunnen luisteren – die zijn een bron voor onze inspiratie. Omdat we al meer dan 20 jaar onze klanten in de  verpakkingsindustrie volgen, bent u vast niet verbaasd dat we al een aantal goede ideeën hebben gehad.

Maar voordat we u hier meer over gaan vertellen, dachten we dat u waarschijnlijk meer geïnteresseerd bent in de verhalen van mensen zoals u: onze klanten.

martini packaging sol

Martini perfectioneert de verpakking van pasta met OMRON-technologie

Martini Srl is gevestigd in Italië en produceert zeer nauwkeurige weeg- en verpakkingsmachines voor de voedselsector. Het nieuwe verpakkingssysteem MCRS-VD maakt het mogelijk tot 180 pakjes pasta per minuut te verpakken. De kern van de oplossing is een NX701 1600-machinecontroller van OMRON. Deze regelt de bewegingen van de MCRS-VD. De NX-TC met perfecte sealingtechnologie van OMRON stelt de eindgebruiker in staat de stabiliteit van de betrokken thermoregulering te verbeteren en de kosten als gevolg van het gebruik van verpakkingsfolie te verlagen.

Lees verder
diva-international fcard sol

Autonome mobiele robots vereenvoudigen de intralogistiek bij Diva International

Grote bedrijven maken steeds vaker gebruik van robotica om handmatige processen in fabrieken en magazijnen te stroomlijnen. Een voorbeeld hiervan is Diva International, dat gevestigd is in Umbrië, Italië. Diva wilde zijn systeem voor het transporteren van vochtige doekjes van zijn productiefaciliteit naar een palletiseereiland in hetzelfde magazijn transformeren. Via FM Vision, hun aanbieder van facilitair beheer, ontwikkelde Diva een nieuw, geautomatiseerd systeem met behulp van vijf autonome mobiele robots (AMR's) van OMRON en de Sysmac NJ-machinecontroller van OMRON. Dit heeft geleid tot een veiliger, efficiënter en flexibeler proces.

Lees verder
bolci chocolate fcard misc

Automatisering met robotica verhoogt de productie met 40% bij BOLÇİ

De Turkse chocoladefabrikant BOLÇİ moest voldoen aan hun belofte van het leveren van chocoladeproducten die niet door menselijke handen zijn aangeraakt. Omron en Innovas hebben de krachten gebundeld en een reeks van drie Omron-robots in de verpakkingsafdeling van de productielijn van de fabriek in bedrijf gesteld, met als doel de productiekwaliteit te verbeteren en de arbeidskosten te verlagen.

Lees verder
Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer
 • Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer

  Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer

  An integrated approach combining vision, robotics and a versatile feeder. A Danish packaging manufacturer that specialises in airbags for securing and safeguarding cargo, needed to introduce new parts, such as plastic air valves, into their production line. Instead of adding a new large bowl feeder, they looked for an innovative, flexible and space-saving solution. DamGaard Automatik, a Danish systems integrator, recommended Omron’s AnyFeeder Solution for the job, combined with Omron’s Smart Vision MX and an eCobra 600 robot.

  02:20

Complete oplossing voor onderdeleninvoer biedt flexibiliteit in de productielijn

Een geïntegreerde aanpak die vision, robotica en een veelzijdig invoersysteem combineert.

Lees verder
Robot-assisted packaging: 30% more productivity
 • Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Combilo - a leading fruit and vegetables wholesaler in the Netherlands, recently installed a new robot-assisted packaging line and, overnight, increased productivity by 30%. The new packaging line includes delta robots and vision system from Omron and was built by the systems integrator EasyPack Technologies. Discover how our integrated solutions can boost your productivity by 30%

  02:21

30% meer productiviteit en minder storingen

Parallelle robots en vision-systemen versnellen paprikaverpakkingslijn

Lees verder
omag 420 x 300 sol

Let op de uiterste houdbaarheidsdatum!

Een geavanceerde verpakkingsmachine die compact en betrouwbaar is, met veel innovatieve functies en waarvan alle onderdelen goed bereikbaar zijn. Lees het artikel over de kenmerken en functies van de nieuwe serie stickverpakkingsmachines, die Omag samen met Omron heeft ontwikkeld voor de productie van "Okitask", het geneesmiddel van Dompé.

Lees verder
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Farmaceutische contractfabrikant

Hoe leverde een contractfabrikant 1.000.000 geserialiseerde pakketten af voor meerdere farmaceutische klanten met verschillende standaarden en procedures… en binnen een netwerk van meerdere productielocaties, contractfabrikanten, ompakkers en andere dienstverleners – en dat alles conform de EU-verordeningen die verwachten dat alle unieke codes centraal worden geregistreerd?

Lees verder
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Line Equipment geholpen bij de ontwikkeling van meer geavanceerde machines

Bekijk het interview om te zien hoe Line Equipment met onze steun, en dankzij de implementatie van onze software- en hardware-oplossingen in hun machines, erin is geslaagd meer geavanceerde producten op de markt te brengen.

Lees verder
ct effytec 420x420 sol

Sysmac - kern van het constante procesconcept van Effytec

Effytec is blij met de effectiviteit van het Sysmac-platform dat voor een minimale ontwikkeling- en implementatietijd heeft gezorgd. Men heeft met name gemerkt dat de motion- en logic control-software in één het programmeren veel eenvoudiger heeft gemaakt, terwijl alle beweging op de productielijn volledig is gesynchroniseerd.

Lees verder
ct securetechnologies 420x300 v1 sol

Omron-robots automatiseren vervaardiging wattenstaafjes

Om tijdrovende handmatige handelingen in het productieproces van wattenstaafjes voor watermonsters te elimineren, heeft de specialist in geautomatiseerde fabricageoplossingen Secure Technologies Ltd een efficiënte en kosteneffectieve oplossing ontwikkeld op basis van een Omron SCARA-robot.

Lees verder
storopack 420x300 v2 sol

Een flexibele en compacte manier om opvulpapier te maken

Veel productleveranciers worden geconfronteerd met het opvullen van de lege ruimte tussen het product en de verpakking, bijvoorbeeld in een kartonnen doos. Dit probleem wordt al van oudsher opgelost met het gebruik van strak gevouwen en verkreukeld papier. Dit is namelijk licht, gemakkelijk toegankelijk en herbruikbaar of recyclebaar.

Lees verder
kraus 420x300 v2 sol

Codeverificatiesysteem van Kraus voor individuele verpakkingen

Kraus Maschinenbau, gespecialiseerd in apparatuur voor de drukwerk- en verpakkingsindustrie, heeft het FK Codingline-systeem ontwikkeld. Dit systeem controleert de track-and-trace-codes die volgens de steeds strengere internationale regelgeving op de verpakking van levensmiddelen en farmaceutische producten moeten worden afgedrukt.

Lees verder
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace
 • Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Finnish manufacturer Jomet builds comprehensive systems for the packaging industry, from product handling and quality control to labelling, palletizing and wrapping. Working with major online retailers, Jomet faces continuing demands for innovative solutions, and with Omron's help they are creating machines that are fast and reliable, and which deliver beyond the end-users' expectations.

  03:15

Machines die meer bieden dan wat de gebruiker verwacht

De Finse machinebouwer Jomet bouwt een uitgebreid assortiment verpakkingsoplossingen en speelt daarmee in op de behoeften van klanten op het gebied van innovatie.

Lees verder
eu ct ibonhart webimages 420x300 sol

Industriële broodsnijmachine met storingsdiagnose en software-upgrades op afstand

Toen een van de toonaangevende Britse fabrikanten van automatische broodsnijmachines en -verpakkingsapparatuur een offerte binnenhaalde van een bakkerij in Kazachstan besloten ze al snel dat toegang op afstand essentieel was. Software-upgrades en storingsdiagnose moesten mogelijk zijn vanuit Norwich, Engeland, zodat ze geen technicus naar de locatie, 6000 km verderop, hoefden te sturen.

Lees verder
eu ct auxpama webimages 420x300 sol

Nieuwe broodsnijmachine verkort procestijd met 55%

De Spaanse specialist op het gebied van automatisering van broodbakkerijen, Auxpama, heeft onlangs een nieuwe automatische snijtray geïntroduceerd die krassen aan de bovenzijde van het brood maakt vlak voordat dit wordt gebakken. De machine is zo geavanceerd dat het de tijd voor dit proces verkort van meer dan 6 minuten naar 2,45 minuten. En het hart wordt gevormd door het geïntegreerde Sysmac-regelplatform van Omron.

Lees verder
eu ct technoferrari webimages 420x300 sol

Fabrikant van automatische pallettrucks kiest voor CJ2-PLC's

De pallettrucks van TecnoFerrari worden in de markt gezet als "aanpasbaar aan de behoeften van elke fabriek en elk product". Ze moeten dan ook geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan uiterst complexe en veeleisende paddefinities, snelheden en nauwkeurigheden. Daarom heeft het bedrijf gekozen voor CJ2-PLC's.

Lees verder
eu ct ecocaps webimages 420x300 sol

Een nieuwe verpakkingsmachine voor dranken maakt automatisering van alle stations mogelijk met slechts één high-speed bus

Toen de Italiaanse specialist in verpakkingsmachines Ecocap besloot een nieuwe machine te ontwikkelen voor de energiedrankenmarkt, bood dit hen de gelegenheid een nieuw automatiseringsmodel toe te passen, gebaseerd op het Sysmac-platform van Omron. Het idee was om een systeem te ontwikkelen voor het bottelen van maximaal 20.000 blikjes per uur, waarbij alle stations geautomatiseerd zouden worden met één enkele high-speed bus: EtherCAT.

Lees verder
eu ct mectra webimages 420x300 sol

Nieuwe palletiseermachine gebruikt een lineaire motorkoppeling van Omron voor de beweging van de horizontale as

Een van de nieuwste Ristora-verpakkingslijnen van Prontofoods S.p.a. is uitgerust met een palletiseersysteem van de Italiaanse specialist op verpakkingsgebied, Mectra. Het nieuwe systeem is voorzien van een lineaire motor van Omron van de Accurax-serie – die in de plaats is gekomen van de conventionele bandschuifinrichting. Het resultaat? Een hogere snelheid, grotere flexibiliteit en grotere betrouwbaarheid.

Lees verder
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable
 • Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Converging solutions is a supplier of converging and end of line stacking solutions throughout the packaging industry. Learn how Converging Solutions and Omron partner to face the challenges in Converging Solutions' changing market. 0:24 Introduction Converging Solutions 0:39 Market changes for Converging Solutions 1:18 Why Omron 1:54 Technical challenges 2:26 Partnership between Omron and Converging Solutions 2:52 The Pack Stacker 4:14 Costs: more for less 5:06 Design, training, construction and installation

  06:02

Een wereldwijd klantenbestand opbouwen door meer te doen en sneller te werken

De Pack Stacker van Converging Solutions wordt in de Britse voedingsmiddelenindustrie veelvuldig toegepast voor het automatisch stapelen van voorgevormde verpakkingen. Toen het bedrijf wilde concurreren in non-foodmarkten en in andere landen, moest ervoor worden gezorgd dat de machine meer kon doen, en sneller.

Lees verder
mespic machine420x300 logo

Alles-in-één-oplossing van Mespic...

Het Italiaanse Mespic is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van geïntegreerde end-of-line-verpakkingsmachines. Onlangs ontwikkelde het bedrijf samen met Omron een all-in-one secundaire en eindverpakkingsoplossing voor pakjes thee.

Lees verder