Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Autonomie die het menselijk kunnen voorbijgaat

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Autonomie die het menselijk kunnen voorbijgaat

Productiviteit op locatie maximaliseren aan de hand van een nieuw wereldwijd perspectief

Het doel van "Autonomie die het menselijk kunnen voorbijgaat" is het creëren van productielocaties die minder afhankelijk zijn van menselijke arbeidskrachten. Dit zorgt ervoor dat medewerkers geen zware arbeid meer hoeven te verrichten zodat ze zich veilig kunnen concentreren op creatievere taken. Bovendien leidt de implementatie van autonomie die energie-efficiëntie op deze locaties mogelijk maakt tot een nieuwe manier van produceren, waarbij kwaliteitsproducten continu op een efficiënte en milieuvriendelijkere manier kunnen worden geproduceerd. We lossen moeilijke dilemma's op omdat we de productiviteit van kapitaal in evenwicht brengen met flexibiliteit, en economische rationaliteit met behoud van het milieu, met drie benaderingen: reproductie van vakmanschap en oog voor detail, autonome apparatuur die trends detecteert, en evolutie van de productielijn door energiebeheer optimaal te benutten.

Reproductie van vakmanschap en oog voor detail

Productielocaties met taken die flexibiliteit en aandacht voor detail vereisen, zijn doorgaans sterk afhankelijk van handmatige arbeid. Op deze locaties moeten werknemers vaak lange dagen maken, zware arbeid verrichten of gevaarlijke taken uitvoeren onder barre omstandigheden. We repliceren het vakmanschap van geschoolde werknemers door software te gebruiken om onze ILOR+S*-producten nauwkeurig te coördineren. Dit gerepliceerde vakmanschap wordt geïntegreerd met AI om zelfstandig uitvoeren van taken mogelijk te maken waarvoor flexibiliteit en behendigheid vereist is en die voorheen afhankelijk waren van menselijke arbeid. 

* Acroniem van "Input", "Logic", "Output", "Robot" en "Safety", waarmee de On-site-producten worden beschreven die OMRON levert.

Aanwijzen met muis om meer te ontdekken
Autonome apparatuur die trends detecteert
Het handhaven van een hoge productie-efficiëntie en kwaliteitsniveaus vereist een beheer en besturing die kleine verschillen en veranderingen in het gedrag en de omstandigheden van de zogenaamde "4 M's" kunnen detecteren en ze nauwkeurig kunnen aanpassen: mens, machine, materiaal en methoden. In het verleden waren menselijk oog voor detail, menselijke zintuigen en "de kneepjes van het vak" die door ervaring werden opgedaan essentieel voor dergelijke inspanningen. Onze oplossingen gebruiken diverse technologieën voor het bewaken van de status van sensoren en apparatuur om de autonomie van taken waarvoor het reageren op 4M-veranderingen een must is, mogelijk te maken. Met deze technologieën ontwikkelen machines zich tot autonome apparatuur die zonder menselijke tussenkomst consistent niet-defecte producten kan produceren, door ze te voorzien van voorspellende controle die potentiële kwaliteitsveranderingen kan detecteren en aanpakken.
Aanwijzen met muis om meer te ontdekken
Evolutie van de productielijn door energiebeheer optimaal te benutten
De productiesector heeft net als andere industrieën de plicht om bij te dragen aan koolstofneutraliteit. Dit betekent dat koolstofvrij worden bij het implementeren van autonomie net zo cruciaal is als de productie-efficiëntie en kwaliteitsverbetering. FA-systemen die de bedrijfsomstandigheden van productieapparatuur en -locaties beheren en controleren, moeten ook het energieverbruik beheren en controleren dat de uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt. Door het bevorderen van autonomie die zorgt voor een optimaal efficiënt energiegebruik, leveren we autonome productielijnen die kunnen inspelen op de hedendaagse behoeften door de energie-efficiëntie te maximaliseren en tegelijkertijd de productiviteit in evenwicht te brengen met de kwaliteitsverbetering.
Aanwijzen met muis om meer te ontdekken

Geavanceerde samenwerking tussen mens en machine

Een nieuwe productielocatie waar samenwerking tussen mens en machine mogelijk is

Lees verder
i-automation cooperation concept peop