Bedrijfsinformatie

Lees meer over Omron en alles wat we doen.

Wist u dat Omron begon met broekenpersen? Dat het bedrijf zijn oorsprong heeft in Japan en meer dan 80 jaar bestaat? En dat wij een hele strenge bedrijfsethiek onderschrijven? Wilt u meer weten? Leer ons kennen door over onze filosofie en ons motto te lezen.

Filosofie

Omron Corporation

Het hoofdkantoor van Omron Corporation is gevestigd in Kyoto in Japan. Wereldwijd is Omron een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van industriële automatisering.

De onderneming is opgericht in 1933 en wordt geleid door president-directeur Yoshihito Yamada. Het bedrijf telt thans ruim 37.000 werknemers in meer dan 36 landen. Omron maakt producten en levert diensten voor uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder de fabrieks-, proces- en machineautomatisering, de maakindustrie en de gezondheidszorg. De vijf regionale hoofdkantoren zijn gevestigd in Japan (Kyoto), Azië/Pacific (Singapore), China (Shanghai), Europa (Hoofddorp) en de Verenigde Staten (Chicago). De Europese organisatie beschikt ook over eigen ontwikkelings- en productievestigingen, terwijl in heel Europa lokale servicefaciliteiten beschikbaar zijn.

Website Omron Corporation
myOmron_planet.jpg

Een passie voor kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk, maar wij vinden dat het hebben van passie voor kwaliteit nóg belangrijker is. Deze passie, dit volledige commitment aan kwaliteit, v...

Lees meer

De wereld voorzien van veilige producten voor het milieu

Het beleid van Omron is producten aan te bieden die voldoen aan milieu-eisen van onze klanten over de gehele wereld en gegarandeerd volkomen vrij zijn van elke milieubelastende substantie. In overeenstemming met dit beleid heeft Omron besloten ook alle gevaarlijke stoffen te weren uit haar besturingscomponenten.

Meer over ons milieubeleid