Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Bedrijfsinformatie

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Bedrijfsinformatie

Lees meer over OMRON en alles wat we doen.

Wist u dat OMRON begon met broekenpersen? Dat het bedrijf zijn oorsprong heeft in Japan en meer dan 87 jaar bestaat? En dat wij een hele strenge bedrijfsethiek onderschrijven? Wilt u meer weten? Leer ons kennen door over onze filosofie en ons motto te lezen.

Filosofie

OMRON Corporation

Het hoofdkantoor van OMRON Corporation is gevestigd in Kyoto in Japan. Wereldwijd is OMRON een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van industriële automatisering.

De onderneming is opgericht in 1933 en wordt geleid door president-directeur Yoshihito Yamada. Het bedrijf telt thans ruim 30.000 werknemers. OMRON maakt producten en levert diensten voor uiteenlopende bedrijfstakken in 120 landen en regio's, waaronder de fabrieks-, proces- en machineautomatisering, de maakindustrie en de gezondheidszorg. De vijf regionale hoofdkantoren zijn gevestigd in Japan (Kyoto), Azië/Pacific (Singapore), China (Shanghai), Europa (Hoofddorp) en de Verenigde Staten (Chicago). De Europese organisatie beschikt ook over eigen ontwikkelings- en productievestigingen, terwijl in heel Europa lokale servicefaciliteiten beschikbaar zijn.

Website Omron Corporation
myomron planet misc

Een passie voor kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk, maar wij vinden dat het hebben van passie voor kwaliteit nóg belangrijker is. Deze passie, dit volledige commitment aan kwaliteit, v...

Lees meer

De wereld voorzien van veilige producten voor het milieu

Het beleid van OMRON is producten aan te bieden die voldoen aan milieu-eisen van onze klanten over de gehele wereld en gegarandeerd volkomen vrij zijn van elke milieubelastende substantie. In overeenstemming met dit beleid heeft OMRON besloten ook alle gevaarlijke stoffen te weren uit haar besturingscomponenten.

Meer over ons milieubeleid

Verklaring van de OMRON Group over slavernij en mensenhandel

OMRON streeft ernaar ervoor te zorgen dat de mensenrechten in geen enkel onderdeel van ons bedrijf en de toeleveringsketen worden geschonden en dat we geen hand hebben in de schending van de mensenrechten door een andere partij. We erkennen echter ook dat slavernij en mensenhandel ernstige mondiale kwesties zijn en dat moderne slavernij in het bedrijfsleven kan plaatsvinden in de vorm van dwangarbeid of kinderarbeid.

Elk jaar geeft OMRON de "Verklaring van de OMRON Group over slavernij en mensenhandel" uit. In de Verklaring geven we aan dat we vastbesloten zijn om onze betrokkenheid bij het voorkomen van kinderarbeid en dwangarbeid verder te vergroten. Het document beschrijft bovendien de maatregelen die we nemen om moderne slavernij en mensenhandel in elk deel van ons bedrijf en de toeleveringsketen te voorkomen.

De Verklaring valt onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur en is goedgekeurd door een lid van de Raad van Bestuur, dat de bevoegdheid heeft gekregen van de Raad van Bestuur.