Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Productkwaliteit, naleving en veiligheid van de consument garanderen

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Productkwaliteit, naleving en veiligheid van de consument garanderen

Overname van Microscan Systems brengt 35+ jaar ervaring met barcodelezers, machine-vision en verificatie met zich mee

Sinds de overname op 2 oktober 2017 zijn alle automatische identificatie-, machine vision- en verificatieoplossingen van Microscan Systems geïntegreerd in onze allesomvattende kwaliteitscontrole- en inspectielijnen.

Hoogwaardige productie en volledige traceerbaarheid van producten zijn belangrijk om de productkwaliteit, veiligheid van de consument en naleving van voorschriften te waarborgen en tegelijkertijd de productiviteit te maximaliseren. Met allesomvattende traceerbaarheids- en inspectieoplossingen kunnen fabrikanten producten gedurende het gehele productieproces volgen en elke fase in het productieproces vastleggen om de kwaliteit te optimaliseren en eventuele problemen vroegtijdig te detecteren. Bovendien kunnen afzonderlijke producten en componenten door de hele toeleveringsketen worden gevolgd: van de fabriek naar de eindgebruiker.

Dankzij de overname van Microscan Systems kunnen wij een sterke oplossing voor barcode-uitlezing bieden voor onze belangrijkste productiemarkten. Door daarnaast vrijwel alle systemen in de fabriek met elkaar te verbinden met behulp van IoT, zorgen wij ervoor dat productieapparatuur en productielijnen nog beter kunnen worden beheerst. Fabrikanten profiteren van flexibele automatisering en kunnen zo eenvoudig tegemoetkomen aan de veranderende eisen van de consument.

"Het is geweldig om de meer dan 35 jaar ervaring van Microscan met barcodelezers, slimme camera's en verificatiesystemen te kunnen combineren met onze expertise in industriële automatisering", aldus Nico Hooiveld, Market Manager bij Omron Europe. "We kunnen nu een totaaloplossing bieden aan bedrijven die traceerbaarheids- en inspectiesystemen in hun productielijn willen integreren. Onze oplossingen omvatten de beste controllers met geïntegreerde SQL, om directe communicatie met de barcodelezers en een centrale database mogelijk te maken."

"Op lokaal niveau hebben de huidige klanten en partners van Microscan nog steeds toegang tot de kwaliteitsoplossingen die zij gewend zijn, maar ze profiteren daarnaast van het uitgebreide verkoop- en ondersteuningsnetwerk en de klantgerichte medewerkers van Omron. Bovendien kunnen ze vertrouwen op één leverancier met een allesomvattend aanbod, variërend van sensoren en componenten tot controllers, industriële robots en veiligheidsvoorzieningen," aldus Jan Nieswandt, EMEA Product Marketing Manager voor Vision.

Met de oplossingen van Microscan kan Omron het creëren van intelligente productielocaties versnellen. En dat is een van de belangrijkste doelstelling van haar concept "innovative-Automation!" Op deze manier stimuleren wij de verspreiding en het gebruik van het "Internet of Things" binnen de samenleving, zodat mensen over de hele wereld kunnen profiteren van de verbeterde veiligheid van producten.

"De hardware- en sofwareoplossingen van Microscan bieden zelfs in de meest uitdagende omgevingen betrouwbare uitlezingen en inspecties. Door deze oplossingen met de bewezen automatiseringsoplossingen van Omron te combineren, kunnen we nieuwe totaaloplossingen ontwikkelen", vult Jan Nieswandt aan. "We zijn trots dat we nu de eerste vruchten van deze overname kunnen plukken in de vorm van de V430-F: een compacte barcodelezer met autofocus. Deze lezer met robuuste aluminium behuizing (IP67) biedt hoogwaardige decoderingsmogelijkheden voor 1D/2D- of DPM-codes voor fabrikanten van automotive-elektronica, levensmiddelen en grondstoffen en geneesmiddelen."

Bekijk onze oplossingen voor kwaliteitscontrole en inspectie.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn