Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON en Italian Pack - Bekijk de video

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Italian Pack en OMRON hebben hun krachten gebundeld om Argo te introduceren, een automatische traysealmachine met een innovatief anti-sloshing systeem, waarmee het verpakken van vloeibare en semi-vloeibare producten zonder verspilling mogelijk wordt.

Argo biedt een aanzienlijke verhoging van de productiviteit met 30-40% en staat garant voor een hoge sealkwaliteit en hygiënestandaarden. Door verontreiniging van de machine en tray-afval tot een minimum te beperken, draagt deze machine bij aan duurzaamheid. 

De aanpasbare oplossingen van Italian Pack, gecombineerd met de technische expertise van OMRON, bieden toegang tot nieuwe klantsegmenten met hoge normen, waardoor de marktpositie wordt versterkt. Argo is het toonbeeld van een succesvolle samenwerking en biedt tastbare voordelen voor fabrikanten van soepen, sauzen en kant-en-klaarmaaltijden.

Belangrijkste voordelen:

 • Geen verspilling, hoge productiviteit: Argo verhoogt de productiviteit met 30-40%.
 • Verbeterde hygiëne: vermindert machineverontreiniging en verbetert de sealkwaliteit.
 • Duurzame verpakking: minimaliseert tray-afval en draagt daardoor bij aan duurzaamheid.
 • Aanpasbare oplossingen: Italian Pack biedt flexibele, op maat gemaakte verpakkingslijnen.
 • Uitgebreide ondersteuning: OMRON bood technische expertise voor succesvolle integratie en ontwikkeling.

Italian Pack is al sinds 1988 actief op de verpakkingsmarkt en levert verpakkingssystemen voor trays, dozen, blikken en zakken. Het bedrijf is gevestigd in het Italiaanse Como en heeft zijn positie in de voedingsmiddelenmarkt verworven met het aanbod van handmatige en semi-automatische machines met vacuüm-, gas- en skin-technologieën, complexe lijnen en complete bedrijfsklare systemen. 

Een van de recente uitdagingen van het merk is de levering aan fabrikanten van vloeibare en semi-vloeibare voedingsmiddelen van een oplossing die met hoge cyclustijden kan werken en tegelijkertijd productverspilling voorkomt. Deze behoefte heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe automatische tray-verpakkingslijn, genaamd Argo, die al snel de aandacht van de markt op zich wist te vestigen vanwege het speciale intelligente transportsysteem. Dit zogeheten Smart Liquid System maakt gebruik van een innovatief anti-sloshing systeem met patentaanvraag om producten met hoge snelheid te verpakken en tegelijkertijd verspilling te voorkomen.

Dankzij het innovatieve anti-sloshing systeem dat in samenwerking met OMRON is ontwikkeld, kan Italian Pack nu de markt voor verpakking van vloeibare en semi-vloeibare producten bedienen met een toename van 30-40% productiviteit. Argo werken met maximaal 25 cycli per minuut in de sealingmodus, tot 18 cycli per minuut in de MAP-modus (Modified Atmosphere) en maximaal 10 cycli per minuut in de skin-modus.

Argo biedt klanten niet alleen betere prestaties, maar ook een tastbaar voordeel op het gebied van hygiëne. Dat betekent minder machineverontreiniging, een betere sealkwaliteit en minder tray-afval, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Contact us for more information
 • servo drive 1 r prod

  Universele Sysmac-servoaandrijving

 • m1 ect std product image 400x400 prod

  De geïntegreerde oplossing voor AC-aandrijvingen

 • NX1 prod

  Informatie en productiviteit in een miniatuurcontroller