Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Training op afstand

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Cursussen die u thuis, op kantoor of in de fabriek kunt volgen

Voor onze training hebt u geen hardware nodig, alleen een betrouwbare internetverbinding en een laptop of pc.

Al onze cursussen kunnen worden aangeboden als traditionele klassikale persoonlijke sessies en sommige zijn beschikbaar als sessie op afstand. We beloven hetzelfde leerresultaat te bieden, of het nu via persoonlijke sessies of sessies op afstand is. Maar hoe werken de sessies op afstand?

  • We sturen een uitnodiging via Microsoft Teams. Zo leveren we het cursusmateriaal aan de trainingsgroep. Afhankelijk van het onderwerp van de cursus kunnen andere vrij beschikbare softwareprogramma's nodig zijn.

  • Voor de deelnemer zijn er geen extra kosten of licenties nodig om een training op afstand te volgen.

  • Voordat u de cursus gaat volgen, moet u de relevante eLearning-cursussen afronden en vervolgens de relevante ondersteunende software, zoals Sysmac Studio, downloaden en installeren.

Training betaalt zich terug in een grotere kennis en efficiëntie van operators, onderhoudsmonteurs of programmeurs. Dit kan resulteren in een snellere storingsanalyse en probleemoplossing en een hogere programmeerkwaliteit. Een technicus met een geformaliseerde programmeursopleiding kan de ontwikkelingscyclus van software verkorten, problemen met machines sneller oplossen en storingsdiagnoses verbeteren.

Virtuele hands-on-training

We kunnen nu virtuele hands-on-training aanbieden, die overeenkomt met een traditionele klassikale sessie.

Onze training is altijd gebaseerd geweest op 'leren door doen', een praktische benadering van leren. Virtuele hands-on-training is uw optie als een trainingslocatie te ver voor u is of als reizen lastig is.

U wordt uitgenodigd voor de training via een Microsoft Teams-vergadering, terwijl u tegelijkertijd verbinding maakt met een van onze trainingslaptops met behulp van software voor remote desktop. De trainingslaptop beschikt over alle programmeersoftware die nodig is voor uw sessie, samen met live-videobeelden via de trainingshardware.

Alle gegevens vindt u in de bevestigingsmail van de cursusreservering, inclusief links naar alle relevante softwaredownloads. Geen hotels, geen restaurants, geen extra reizen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Service en ondersteuning

robot human fist bump fcard misc

Trainingsservices

Verbeter uw vaardigheden op het gebied van industriële automatisering. Vergroot uw kennis om te voldoen aan de eisen in uw branche

Lees verder
virtual assistance woman services fcard comp

Blijf verbonden met de virtuele assistentie van OMRON

De virtuele assistentie van OMRON is een oplossing voor ondersteuning op afstand die eenvoudige, snelle en veilige technische ondersteuning en consultancy biedt. Virtuele assistentie maakt gebruik van Augmented Reality-technologie om te helpen bij het ontwerpen van de beste machines, naast het identificeren en oplossen van problemen waar ook ter wereld.

Lees verder
code software registration newssinglemob prod

Softwareregistratie en downloads

In dit gedeelte van onze website kunt u uw Omron-softwareproducten registreren. Na registratie van uw licentienummer krijgt u toegang tot gerelateerde upgrade- en ondersteuningsbestanden. Daarnaast kunt u in dit gedeelte diverse softwaretoepassingen en tools gratis downloaden.

Lees verder