Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Nieuwe geïntegreerde totaaloplossing voor AC-aandrijvingen M1 van OMRON

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON introduceert de geïntegreerde M1-totaaloplossing voor AC-aandrijvingen

OMRON, een wereldleider op het gebied van industriële automatisering, heeft de introductie aangekondigd van de geïntegreerde totaaloplossing voor AC-aandrijvingen OMRON M1. Deze geavanceerde oplossing biedt mogelijkheden voor geavanceerde systeemintegratie, waardoor machineontwerp met meer flexibiliteit, meer efficiëntie en ruimtebesparende voordelen mogelijk is.

De geïntegreerde totaaloplossing voor AC-aandrijvingen OMRON M1 introduceert een reeks functies en functionaliteiten die een nieuwe norm stellen op het gebied van motorregeling en aandrijftechnologie. De oplossing breidt de keuzemogelijkheden uit voor motoren die voor het aandrijfsysteem kunnen worden gebruikt. Standaard inductiemotoren (IM), permanente-magneetmotoren (PM), PM-motoren met directe aandrijving (tot 128 polen) en speciale motoren zoals trommelmotoren worden ondersteund. Motorparameters kunnen eenvoudig worden aangepast met de automatische afstemmingsfunctie in Sysmac Studio van OMRON. De oplossing biedt uitzonderlijke koppelvermogens met een koppel van 200%, zelfs bij 0 Hz.

De belangrijkste voordelen van de oplossing zijn:

  • Ingebouwde ondersteuning voor Modbus- en EtherCAT-communicatieprotocollen voor naadloze connectiviteit en interoperabiliteit met een breed scala aan industriële automatiseringssystemen.
  • Flexibele configuratieopties voor EtherCAT. Met ondersteuning voor ringtopologieën biedt de oplossing naadloze integratie en efficiënte gegevensoverdracht.
  • Sysmac Studio Integrated Development Environment (IDE), met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke softwaretool voor eenvoudige configuratie, bewaking en beheer van het systeem.
  • Veelzijdige mogelijkheden voor motorregeling, waaronder toerentalregeling, koppelregeling, nauwkeurige positieregeling en master-slave-functie.
  • AC-inductiemotoren en synchrone permanente-magneetmotoren in de modi Open Loop Vector (OLV) en Closed Loop Vector (CLV). Efficiënte werking voor een breed scala aan motortoepassingen.
  • Ingebouwde encoder- en pulstelleringang met snelle positieregistratie via digitale ingang voor nauwkeurige motion control.
  • Veiligheidsstop 0-functionaliteit, met Safe Torque Off (STO)-mogelijkheid die voldoet aan Safety Integrity Level 3 (SIL3) Performance Level e (PLe). Deze biedt zowel bekabelde als Fail-Safe over EtherCAT (FSoE) veiligheidsopties.
  • Speciale energiebesparende functionaliteit voor optimaal energieverbruik en lagere bedrijfskosten.
  • Printplaat met coating die door stof- en vochtbestendigheid de duurzaamheid verbetert en betrouwbare prestaties garandeert in veeleisende industriële omgevingen.

OMRON staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de M1-oplossing en garandeert 10 jaar onderhoudsvrije werking, zelfs in veeleisende industriële omgevingen. De M1-oplossing heeft certificeringen ontvangen zoals CE, UKCA, cULus, KC, RCM en RoHS, wat garandeert dat deze voldoet aan internationale veiligheids- en milieuvoorschriften. 

Ga voor meer informatie naar M1-serie aandrijvingen met variabele snelheid OMRON.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn