Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON investeert in het Taiwanese Techman Robot Inc.

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON investeert in het Taiwanese Techman Robot Inc.

OMRON neemt een belang van circa 10% in Techman, dat robottechnologie aanbiedt waarbij mensen en machines samenwerken.

Wij kondigen met genoegen de ondertekening aan van een overeenkomst voor een kapitaalinvestering in Techman Robot, Inc., 's werelds op één na grootste merk voor collaborative robots die op productielocaties met mensen samenwerken. OMRON neemt een belang van ongeveer 10% in Techman. De investering is naar verwachting in december 2021 voltooid.

In 2018 ging OMRON een strategische alliantie aan met Techman om tegemoet te komen aan de toenemende automatiseringsbehoeften als gevolg van arbeidstekorten. Sindsdien worden de collaborative robots uit de TM-serie van Techman wereldwijd als co-branded product verkocht via het distributienetwerk van OMRON. OMRON en Techman hebben ook gezamenlijk de Mobile Manipulator ontwikkeld. Deze mobiele werkrobot combineert de mobiele robot van OMRON en de TM-serie om productielocaties mogelijk te maken waar mensen en machines samenwerken. Met deze investering in Techman wil OMRON gezamenlijk innovatieve robotoplossingen ontwikkelen die de fabrieksautomatiseringsapparatuur van OMRON combineren met de collaborative robots van Techman. Zo wordt zowel de veiligheid als de productiviteit gewaarborgd en een oplossing geboden voor het tekort aan arbeidskrachten op productielocaties.

Junta Tsujinaga, de president van de divisie Industrial Automation van OMRON, zegt: “De productiesector is sterk aan verandering onderhevig. Anticiperend op deze veranderingen streeft OMRON sinds 2016 geavanceerde productie na met het unieke waardeverhogende concept “i-Automation” om problemen op te lossen waarmee productielocaties worden geconfronteerd. We hebben ons geconcentreerd op robottechnologie en marktontwikkeling sinds OMRON in 2015 de industriële robotfabrikant Adept Technology Co., Ltd. overnam.”

Dr. Shi-Chi Ho, de voorzitter van Techman Robot, zei: “Techman Robot is sinds 2018 met succes 's werelds op één na grootste bedrijf voor collaborative robots geworden. We streven naar het creëren van slimme fabrieksoplossingen voor samenwerking tussen mens en machine, en we zijn blij onze langdurige relatie met OMRON te verdiepen door deze samenwerking. Dit is een belangrijke kans voor beide bedrijven, waarbij we inspelen op de snelgroeiende behoefte aan slimme productie.”

Door de robotica-activiteiten te versterken, wil OMRON de oprichting van productielocaties mogelijk maken die de realisatie versnellen van zijn concept “i-Automation!”, dat klanten voordelen biedt en het leven van mensen over de hele wereld verrijkt.

Over Techman Robot Inc.

Techman Robot werd in 2015 opgericht en is het enige Taiwanese bedrijf dat collaborative robots produceert. Met meer dan 100 dealers in China, Europa, Japan, Korea en Zuidoost-Azië leveren we producten en diensten aan de markt, waaronder collaborative robots met ingebouwde vision, intelligente software voor fabrieksbeheer en toepassingsoplossingen. Binnen drie jaar na de lancering van onze producten is Techman 's werelds op één na grootste producent van collaborative robots geworden. Zie https://www.tm-robot.com/en/ voor meer informatie.

Meer informatie over OMRON TM Collaborative Robots.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn