Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Nieuwe materialen

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Groenere verpakkingen

Er wordt wereldwijd te veel kunststof geproduceerd en weggegooid. De verpakkingsindustrie is een van de belangrijkste bijdragers aan deze overvloed aan kunststof, die dringend moet worden geminimaliseerd. De industrie staat voor de gigantische taak om duurzame alternatieven te ontwikkelen, terwijl consumenten om duidelijkheid en strengere regelgeving vragen. Wij ondersteunen de productiesector bij het gebruik van nieuwe en duurzamere materialen als een van de belangrijkste oplossingen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.
Het is essentieel om milieuvriendelijkere verpakkingen te ontwikkelen, hulpbronnen te besparen en te vertrouwen op slimme en efficiëntere productielijnen. We richten ons op industriële automatisering die flexibel kan worden aangepast aan nieuwe materialen. Wij zorgen ervoor dat verpakkingslijnen de kwaliteit en veiligheid van het verpakte product kunnen waarborgen, zelfs als er verschillende materialen worden gebruikt die meer gerecycled materiaal bevatten of duurzamer zijn dan het traditionele nieuwe kunststof.

Onze aanpak

Om ervoor te zorgen dat processen en technologieën op de fabrieksvloer kunnen worden aangepast aan nieuwe materialen, is compatibiliteit essentieel zonder de perfecte kwaliteit van het eindproduct in gevaar te brengen:

 • De lijnen moeten flexibel zijn voor de omschakeling naar nieuwe materialen.
 • Het is vereist om nieuwe machine-naar-machine-informatie te koppelen en te beheren.
 • Het is noodzakelijk om de prestaties van de machines onder de nieuwe omstandigheden te controleren om afval zoveel mogelijk te voorkomen.

Voordelen van onze oplossingen

Met onze automatiserings- en robotoplossingen voor diverse materialen kunt u:

 • Maak uw verpakkingslijn toekomstbestendig voor groenere alternatieven.

 • Optimaliseer het gebruik van middelen en materialen.

 • Zorg voor een nauwkeurige vulling en optimaliseer de materiaalverwerking, afdichting en juiste etikettering voor een perfecte primaire verpakking.

 • Correcte verwerking van dunnere gerecyclede folies met een nauwkeurig systeem voor het regelen van de foliespanning voor maximale doorvoer.

 • Garandeer de perfecte afdichting van temperatuurgevoeligere dunnere folies met een geavanceerd regelalgoritme op basis van AI.

 • Maak met krachtige inspectiesystemen een snelle en perfecte etikettering mogelijk op flexibele verpakkingen met verschillende vormen en hersluitbare verpakkingen.

 • Elimineer of minimaliseer het gebruik van tapes en kleefstoffen met onze uiterst nauwkeurige robotoplossingen.

 • Verwerk veilig een breed scala aan dozen gemaakt van gerecyclede vezels en met onregelmatige vormen, porositeitsniveaus en kwetsbare oppervlakken met speciale grijpers in onze robotoplossingen voor secundaire en eindverpakkingen.

Belangrijke toepassingen en oplossingen

unwinding film tension fcard sol

Oplossingen voor afrollen

Om vastlopen te voorkomen en ervoor te zorgen dat dunnere folies met meer gerecyclede inhoud perfect afrollen, is een gesynchroniseerde regeling van spanning, aanvoer en snijden cruciaal. We bereiken een perfecte foliecompensatie via ons geavanceerde motion control-systeem, dat ervoor zorgt dat de rol perfect wordt afgerold.

Lees verder
martini hffs spaghetti packaging fcard sol

Perfecte afdichtingsoplossingen

We realiseren een perfecte afdichting door artificial intelligence te gebruiken bij temperatuurmeting en -regeling. Onze sensoren kunnen zeer dicht bij de afdichtingsklem worden geplaatst. Storingen in metingen worden gecompenseerd door gebruik te maken van onze gepatenteerde technologie voor automatische filteraanpassing.

Lees verder