Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Zorg dat u vandaag al klaar bent voor de toekomst!

Ervaar vandaag de technologie van de toekomst met de oplossingen van OMRON voor harmonieuze en flexibele productie.

Bij de productie van conventionele Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) ligt vooral de nadruk op operationele effectiviteit. Dit wordt gewoonlijk gedaan door kwaliteit, kosten en levering (QCD) te benutten en in te zetten op massaproductie. Maar de sleutel tot succes op het gebied van productie moet tegenwoordig echter gezocht worden in flexibiliteit. 

Fabrikanten produceren een steeds grotere variatie aan producten, maar met dezelfde middelen. Personeel, technologie en apparatuur moeten op harmonieuze wijze worden gecombineerd om producten en pakketten van de beste kwaliteit te produceren. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om tientallen of duizenden producten tegelijk.

Er zijn nieuwe technologieën beschikbaar waarmee u uw bedrijf in staat kunt stellen om in te springen op urgente en fluctuerende markteisen. Wij werken samen met klanten om hen voortdurend te helpen bij het optimaliseren van hun FMCG-productie. We bieden niet alleen expertise en oplossingen, maar delen uw bedrijfsfilosofie en doelstellingen om een snelle en flexibele productie te realiseren.

Bij OMRON vindt u alle oplossingen, van binnenkomende grondstoffen tot aan palletiseren, waarmee u nieuwe technologieën eenvoudig in uw bedrijfsmodel kunt integreren. Laat u inspireren en begin uw reis op weg naar autonome en collaboratieve productie en profiteer van alle voordelen voor uw organisatie!

Uw uitdagingen in de productie

Flexibele productie

Om de groeiende verscheidenheid aan producten aan te kunnen, moeten producenten overschakelen op flexibele productiemethoden, van het sorteren van inkomende producten tot aan end-of-line-verpakkingsoplossingen. Wij bieden verschillende technologieën om uw specifieke faciliteiten te optimaliseren.

Uitdagingen en oplossingen:
Verpakkingen met grote variatie en lage volumes
Laad- en losproces
Klaar voor eCommerce

Product- en verpakkingskwaliteit

Om optimale kwaliteit te realiseren, is betere transparantie in de toeleveringsketen nodig en moet worden voldaan aan regelgeving, maar moet bovenal worden voldaan aan de verwachtingen van klanten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan technologieën om kwaliteit te verbeteren en met name die van het pakket zelf.

Uitdagingen en oplossingen:
Zero-touch voor kwaliteit
Perfecte sealing
Perfect primaire verpakking
Traceerbaarheid
Adaptieve inspectie

Samenwerking tussen mens en machine

Het is lastiger om processen gaande te houden in het tijdperk van social distancing en arbeidsschaarste. Maar er zijn technologieën beschikbaar om fabrikanten te helpen en u te helpen een veilige werkplek te bieden en te profiteren van het werkelijke potentieel van een gemengd personeelsbestand door de productiviteit te verbeteren.

Uitdagingen en oplossingen:
Zero-touch voor personeel
Veilige oplossingen voor mens en machine
Machineontwikkeling

Een Duurzame Supply Chain

Het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen in de hele waardeketen is een belangrijk aandachtspunt voor de FMCG-industrie. Groene kwesties zijn belangrijke factoren geworden bij aankoopbeslissingen van consumenten en de industrie moet dienovereenkomstig reageren. Bijdragen aan een duurzame supply chain loont met de juiste aanpak van afvalbeheer, nieuwe materialen en energieverbruik.

Uitdagingen en oplossingen:
Nieuwe materialen
Afvalbeheer
Energieverbruik

Enkele voordelen van het gebruik van onze oplossingen

Lijnbevoorrading.
Geef handmatige lijnbevoorrading door de lijnoperators een nieuwe impuls
Minder tussentijdse voorraad.
Geen pallets langs de lijn.
Automatisering van handmatige opdrachten.
Verminder het aantal repetitieve taken.
Collaboratief palletiseren.
Ruimtebesparend; eenvoudiger; sneller en efficiënter.

Ons portfolio met toepassingen

load&unload page images 2 fcard sol

Laad- en losproces

De eerste stap om uw productielijnen te transformeren is het optimaliseren van uw laad- en losproces. Bovendien moet u evalueren hoe dit de prestaties van uw activiteiten beïnvloedt op bedrijfsniveau, lijnniveau en machineniveau.

Lees verder
hmlv category page images 2 fcard sol

Verpakking met hoge variatie en laag volume

HMLV-verpakkingsmodellen zijn een gevolg van de groeiende verscheidenheid aan producten waar consumenten naar vragen. Om aan deze eisen te voldoen bieden we een overzicht van verschillende oplossingen met betrekking tot end-of-line-verpakkingen.

Lees verder
oee me fcard peop

Zero-touch voor personeel

Geen zware hijswerkzaamheden en saaie repetitieve taken meer voor uw collega's, zodat ze echt toegevoegde waarde kunnen bieden door te doen wat ze het best doen. Bekijk onze oplossingen om uw mensen te beschermen en uw productie te optimaliseren.

Lees verder
food crime scene newspri misc

Zero Touch for Quality

Zero-Touch-oplossingen zorgen voor consistentie in de kwaliteit! Onze kwaliteitsoplossingen zijn bieden innovatieve automatisering en robotica voor een effectieve oplossing van problemen, zonder tussenkomst van de mens.

Lees verder
Bekijk ons toepassingsportfolio

Ontdek wat onze klanten ervan zeggen

Benieuwd wat uw collega's in de branche van OMRON vinden? Raadpleeg onze klantreferenties!

martini packaging sol

Martini perfectioneert de verpakking van pasta met OMRON-technologie

Martini Srl is gevestigd in Italië en produceert zeer nauwkeurige weeg- en verpakkingsmachines voor de voedselsector. Het nieuwe verpakkingssysteem MCRS-VD maakt het mogelijk tot 180 pakjes pasta per minuut te verpakken. De kern van de oplossing is een NX701 1600-machinecontroller van OMRON. Deze regelt de bewegingen van de MCRS-VD. De NX-TC met perfecte sealingtechnologie van OMRON stelt de eindgebruiker in staat de stabiliteit van de betrokken thermoregulering te verbeteren en de kosten als gevolg van het gebruik van verpakkingsfolie te verlagen.

Lees verder

Interessant om te lezen

Geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen? Bezoek onze nieuwsblogs voor actuele updates!

finance lease fcard tr sol

Betaalbare automatisering: cobots en mobiele robots leasen voor flexibiliteit op de fabrieksvloer

4 maart 2021 In lijn met de overstap naar Industry 4.0 maakt een toenemend aantal fabrikanten gebruik van automatisering om processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Een belangrijk aspect hiervan is het gebruik van robots, die vaak samen met mensen in de fabriek werken. Veel bedrijven zijn echter terughoudend om te investeren in extra automatisering, vooral na de economische problemen als gevolg van COVID-19. Voor fabrikanten die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing worden kostenstructuren met leaseopties geïmplementeerd als optie om op de fabrieksvloer aanpassingen mogelijk te maken.

Lees verder

Onze partners

Via het OMRON Innovation Network overbruggen we de kloof tussen onze technologie en volledig geïntegreerde systemen en oplossingen. Door nauw samen te werken met strategische partners, benutten we hun collectieve kennis, expertise en gemeenschappelijke drive om klanten een duidelijk traject te bieden naar het realiseren van oplossingen voor hun productie-uitdagingen.

gobotty partner logo

Gobotty BV

Solution Partner

Wij vinden dat iedere organisatie, groot of klein, moet kunnen profiteren van de voordelen van robotisering. Want binnen elk logistiek proces kan een Autonome Mobiele Robot het verschil maken.

jaritech partner logo

Als specialist in besturingstechniek levert Jaritech passende en op maat ontworpen systemen en installaties o.a. voor de agrarische sector. Door onze samenwerking met OMRON worden er met hoogwaardige technologie voor robots & vision processen geautomatiseerd en unieke projecten gerealiseerd.

jolt partner logo

JOLT

Integration Partner

We zijn een automatiseringsbedrijf met expertise in het integreren van industriële camera inspecties, robots en cobots. Onze systemen kunnen makkelijk allerlei connecties maken met ERP en MES systemen.

kom innovative partner logo

KOM Industrial Solutions

Integration Partner

KOM Industrial Solutions levert custom-made automatiserings oplossingen voor diverse sectoren in de industrie, denkende aan product handling, kwaliteitscontrole en tooling . Wij zijn sterk in het leveren van totaal oplossingen waarbij klanten een compleet vraagstuk bij ons kunnen neerleggen.

mde fcard logo

MDE Automation B.V.

Integration Partner

MDE Automation levert een totaalpakket aan diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Zij zijn de ‘Innovators in Industrial Automation’. Klanten kunnen bij MDE Automation terecht voor advies, concept-engineering en detail-engineering. Daarnaast realiseert MDE Automation turn-key oplossingen voor nieuw te ontwikkelen machines, robots of productielijnen.

nordmodules logo

Nord Modules

Alliance Partner

Nord Modules ontwikkelt moduleoplossingen van industriële en robuuste kwaliteit die de functionaliteit van mobiele robots uitbreiden en automatisering naar een hoger niveau tillen.

roeq partner logo

ROEQ

Alliance Partner

ROEQ is de wereldwijde marktleider op het gebied van de levering van gestandaardiseerde mobiele robotapparatuur voor autonome mobiele robots (ARM's). ROEQ is opgericht in 2017 en is een 100% Deens bedrijf dat het merendeel van de robotcomponenten ook betrekt bij Deense bedrijven.

interoll partner logo

Interroll Gmbh

Alliance Partner

De Interroll Group is de wereldwijde marktleider op het gebied van het leveren van oplossingen voor intern transport. Interroll biedt systeemintegratiebedrijven en OEM's een breed scala aan platformgebaseerde producten en diensten, waaronder een nieuwe serie AMR-modules die zijn geïntegreerd in de gerenommeerde serie lichte transportbandplatformen (LCP).

axymatic logo 110x80 logo

Axymatic BVBA

Integration Partner

Het ervaren team van Axymatic met grondige kennis van robotica heeft zich steeds gespecialiseerd in het ontwikkellen van op maat gemaakte applicaties. Met onze installaties streven wij steeds naar betrouwbare en hoog kwalitatieve oplossingen.

batenburg beenen partners logo

Batenburg Beenen

Integration Partner

Batenburg Beenen is gespecialiseerd in industriële automatisering. Met meer dan 100 hoog opgeleide engineers werken we aan de digitalisering van de industrie. Met behulp van Cobots en Autonome Mobiele Robots (AMR's) verhogen we de efficiëntie van de productie en intralogistiek in fabrieken.

b electrical engineer fcard logo

B Electrical Engineering BV

Integration Partner

B-Electrical is sinds 2011 actief in de wereld van industriële automatisering. Bij ons kunt u terecht voor een totaal oplossing: Elektrisch ontwerp, bordenbouw, PLC - MOTION - ROBOT - VISION programmatie.

Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons nu!

Tel.: +44 (0)1908 258258

Stel een vraag!

Bent u klaar voor verpakkingen van de toekomst?

Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Optimalisering van producten en verpakkingen voor Fast-Moving Consumer Goods

autonomous & collaborative manufacturing bboard sol

Vul alstublieft alle velden in die gemarkeerd zijn met *. Uw persoonlijke gegevens behandelen wij uiteraard volstrekt vertrouwelijk.

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Country error notification

Text area error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Dank u wel voor het insturen van uw verzoek. Wij informeren u zo snel als mogelijk.

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download