Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Flexible Manufacturing Roadshow: met de fabriek van de toekomst door heel Europa

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Flexible Manufacturing

Flexible Manufacturing Roadshow: met de fabriek van de toekomst door heel Europa

Gepubliceerd op 16 juni 2022 in Flexible Manufacturing

Wat als u de fabriek van de toekomst zou kunnen zien, voelen en aanraken? Wat is er nodig om een flexibele, efficiënte en duurzame productie te realiseren? Dit is het idee achter de unieke Flexible Manufacturing Roadshow van OMRON die dit jaar door Europa reist. De Roadshow bevat exclusieve demonstraties van collaborative oplossingen tussen mens en machine die gewoonlijk niet buiten een fabriek te zien zijn vanwege de omvang. 

De demonstraties van de Roadshow, met flexibele en intelligente verbeteringen voor de productie, tonen een scala aan praktische oplossingen voor de fabrieken van de toekomst. Het eerste evenement vond plaats in december 2021 in het Automation Center voor autonome mobiele robots van OMRON in Annecy, Frankrijk, en tijdens de eerste helft van 2022 is de tour al in Milaan, Barcelona en Scandinavië geweest, en vervolgens in het VK.

De bezoekers ervaren niet alleen een echte flexibele fabriek, ze hebben ook de kans om te praten met de experts van OMRON en systeemintegrators, met praktische tips voor het naadloos integreren van de geautomatiseerde oplossingen van OMRON in een breder productie-ecosysteem. 

Enkele van de belangrijkste uitdagingen waar fabrikanten vandaag de dag mee te maken hebben, zijn arbeidsschaarste, energiebesparing en het verbeteren van OEE. Op de lokale evenementen kunnen klanten de flexibele productiesystemen van de toekomst aan het werk zien. Het doel is fabrikanten te inspireren om opnieuw te kijken naar wat mogelijk is voor hun productielijnen, zodat hun faciliteiten nog jaren flexibel blijven.

Om te voldoen aan de behoeften van palletiseren, transport en traceerbaarheid in de fabriek van de toekomst, zijn grootschalige industriële human-machine-automatiseringsoplossingen te zien, waaronder volledig autonome mobiele robots, evenals flexibele oplossingen voor palletiseren en depalletiseren en machine-vision en traceerbaarheid, die naadloos en veilig samenwerken.

"Dit is echt een teaminspanning geweest, en ik ben erg blij met de positieve reactie die we op elk evenement hebben gekregen", aldus Eduardo De Robbio, Robotics Business Development Manager bij OMRON Europe. "Zoals u zich kunt voorstellen, van het ontwerpen en opbouwen van de demonstraties tot het vinden van de juiste locaties en het organiseren van de logistiek, is dit een unieke ervaring geweest voor ons team en onze partners", vervolgt De Robbio. "Het is echter zeker een succes geweest, en ik ben erg trots dat we een aantal van onze meest dynamische, collaborative human-machine-automatiseringsoplossingen uit de fabriek en voor het eerst mee op tour door Europa hebben kunnen nemen."

Ontdek meer over onze oplossingen voor flexibele productie 

Lees meer over ons complete netwerk van systeemintegrators (tcm:320-103521)

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op met Omron-specialisten

Hebt u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact op met een van onze specialisten.
  • Omron Europe

    Omron Europe