Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Upgrade nu van CP1E naar CP2E compact controller met volledige compatibiliteit met voorgaande modellen!

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Upgrade nu van CP1E naar CP2E compact controller met volledige compatibiliteit met voorgaande modellen!

Gebruikt u de CP1E-controller? Dan is het tijd om nu te upgraden. Verbeter uw machines probleemloos met een CP2E-controller. Deze is volledig compatibel met uw CP1E en biedt meer functies om toekomstbestendig te zijn.

Verbeter uw automatisering probleemloos

De CP2E Micro PLC is ontworpen voor compacte apparatuur en ondersteunt gegevensverzameling en communicatie tussen machines.

CP2E is een krachtige en effectieve oplossing voor zelfstandige machines die in serie worden geproduceerd, waarbij de prijs-prestatieverhouding een belangrijke rol speelt. Controllers van de CP2E-serie bieden een efficiënte oplossing voor flexibele productie waarbij traceerbaarheid en machinebewaking essentieel zijn. Daarom ondersteunen ze het proces om operationele uitmuntendheid te bereiken. Bovendien verhoogt de CP2E met een groter temperatuurbereik de betrouwbaarheid in speciale toepassingen.

In vergelijking met de CP1E biedt onze CP2E-controller u de volgende waarde

Ongeveer 5 keer snellere verwerking dan CP1E

CP2E kan voldoen aan de vraag naar snellere verwerking van apparatuur.

cp2e replacement performance chart sol

Geen onderhoud meer nodig

Het uitgebreide bedrijfstemperatuurbereik garandeert betrouwbaar gebruik in machines voor niet-productie-industrieën waar de vraag naar het gebruik van controllers toeneemt. De CP2E-controller biedt de volgende voordelen

  • Groter bedrijfstemperatuurbereik
  • Werking zonder batterijen
  • LED-indicatoren voor ingangs-/uitgangsklemmen voor snelle probleemoplossing
  • Automatisch herstel bij elektrische storingen

cp2e news article images 1 fcard en sol

Verbeterde connectiviteit voor netwerk- en seriële apparaten

De CP2E-controller biedt een kosteneffectieve manier om ethernet toe te voegen aan compacte machines. Hij verzamelt gegevens over de machineprestaties en deelt de benodigde informatie met het hostnetwerk.

  • Biedt 2 ethernet-poorten voor datacommunicatie

cp2e news article images 2 fcard en sol

Kortere ontwikkeltijd met programmering van functieblokken (FB's)

De CP2E biedt gestructureerde tekst- en FB-programmering om uw eigen FB’s te creëren en te hergebruiken. De vooraf gedefinieerde programmagegevens in de vorm van een functieblok verminderen het programmaontwikkelingswerk en verbeteren de kwaliteit door standaardisatie. Hierdoor kan vrijwel iedereen machines instellen die complexe besturingen uitvoeren, waardoor er minder tijd nodig is voor programmeren, testen, debuggen en onderhoud.

Download de functieblokken

cp2e news article images 3 fcard en sol

Volledig compatibel met CP1E

De migratie van CP1E naar CP2E kan eenvoudig in slechts een paar stappen worden uitgevoerd. U kunt het geüploade CP1E-programma met één klik converteren naar CP2E.

cp2e news article images 4 fcard en sol

Zo converteert u

1. Wijzig in CX-Programmer het PLC-model van het CP1E-gebruikersprogramma van ‘CP1E’ in ‘CP2E’ of ‘CP2E-N’. Stel ook het CPU-formaat in.

2. Automatische conversie is voltooid!

Voor meer informatie over de conversieprocedure en de voorgestelde vervanging voor uw CP1E-controller volgt u de Vervangingsgids CP1E naar CP2E.

CP2E gecombineerd met de HMI van de NB-serie biedt de perfecte oplossing voor compacte machines

Download en profiteer van het NB HMI-frontplates-project dat de programmeertijd verkort dankzij een reeks gebruiksklare pagina's om uw HMI-toepassing eenvoudig op te bouwen.

cp2e series promotional kit bboard prod
Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn