Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON ontvangt de Top 100 Global Innovators 2022 Award

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON ontvangt de Top 100 Global Innovators 2022 Award

OMRON is voor het zesde opeenvolgende jaar geselecteerd als een van de Top 100 Global Innovators 2022.

OMRON is voor het zesde opeenvolgende jaar door het wereldwijde informatieservicebedrijf Clarivate geselecteerd als een van de Top 100 Global Innovators 2022. Clarivate selecteert de Top 100 Global Innovators op basis van hun intellectuele eigendom en patentgegevens om 's werelds meest innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen te identificeren. De evaluatie van deze prijs is gebaseerd op een tweesporenaanpak. Het eerste spoor identificeert innoverende organisaties die voldoen aan kwalificatiecriteria op basis van het volume van de inventieve activiteit. Het tweede spoor evalueert alle uitvindingen en beoordeelt ze op vier factoren: invloed, succes, globalisering en technisch onderscheidend vermogen. Bij deze criteria werd OMRON hoog gewaardeerd, met name voor het technisch onderscheidend vermogen.

Voorbeelden van de initiatieven van OMRON op dit gebied zijn het Innovation Exploring Initiative Headquarters en OMRON SINIC X Corporation. Het Innovation Exploring Initiative Headquarters is een bedrijfsbreed innovatieplatform dat wordt gedreven door maatschappelijke behoeften aan organisatorische kennis en versterking van de capaciteit om nieuwe waarde te creëren. OMRON SINIC X Corporation versnelt de creatie van ‘near-future design’ door middel van geavanceerd onderzoek, inclusief presentaties op toonaangevende internationale conferenties. Daarnaast koppelt OMRON strategieën voor intellectueel eigendom aan bedrijfs- en R&D-strategieën, terwijl intellectuele-eigendomsrechten wereldwijd worden bevorderd.

Over de Top 100 Global Innovators 2022

Clarivate gebruikt patentgegevens om trends in intellectueel eigendom te analyseren en jaarlijks de top 100 innovatieve bedrijven en instellingen over de hele wereld te selecteren. De onderscheidingen voor de Top 100 Global Innovators 2022 door Clarivate markeren het elfde jaar waarin de prijzen worden uitgereikt. Bedrijven worden bekroond op basis van hun capaciteiten, consistentie en creativiteit in het leveren van nieuwe waarde en vindingrijkheid voor de wereld, en omdat ze een voorbeeld van uitmuntendheid zijn op het gebied van innovatie. Dit is gebaseerd op rigoureuze en objectieve gegevens van de Derwent World Patents Index™ ('s werelds meest uitgebreide database van verbeterde patentinformatie) en onafhankelijke beoordelingsnormen.

Ga voor meer informatie naar: clarivate.com/top-100-innovators

Om ook in de toekomst bij te dragen aan een betere samenleving, blijft OMRON zich inzetten voor innovatie in nauwe samenwerking met zijn bedrijfs- en R&D-teams.

Lees meer over de technologie- en R&D-initiatieven van OMRON: omron.com/global/en/technology/

Over OMRON

OMRON Corporation is met zijn kerntechnologie "Sensing & Control + Think" toonaangevend op het gebied van automatisering. OMRON is in een breed spectrum van markten actief, van industriële automatisering en elektronische componenten tot sociale systemen, gezondheidszorg en milieuoplossingen. Het bedrijf is in 1933 opgericht en telt wereldwijd circa 30.000 werknemers, die in 120 landen en regio's producten en diensten leveren. Ga voor meer informatie naar de website van OMRON: http://industrial.omron.eu.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn