Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot TM-serie collaboratieve robots om de harmonisatie tussen mens en machine te versnellen

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

TM-serie collaboratieve robots om de harmonisatie tussen mens en machine te versnellen

Omron heeft de wereldwijde introductie aangekondigd van de TM-serie collaboratieve robots waarmee een innovatieve productieomgeving kan worden verwezenlijkt waarbinnen mens en machine in harmonie samenwerken.

Dankzij de diverse vision-functionaliteiten en een eenvoudige, intuïtieve programmeeromgeving van de TM-serie collaboratieve robots zorgen wij voor een veilige, flexibele en collaboratieve productie waar zowel mens als machine bij betrokken is.

Doordat productlevenscycli door consumententrends steeds korter worden, moeten fabrikanten beschikken over productielijnen waarbij regelmatig van product kan worden gewisseld. Daarnaast streven fabrikanten ernaar om de eenvoudigere en monotone taken te automatiseren, omdat er een tekort aan personeel is. Zo kunnen ze een werkplek creëren waar mensen hun steentje kunnen bijdragen aan creatievere taken.

Onze TM-serie biedt een unieke oplossing waarmee een robot eenvoudig kan worden geïnstalleerd om toepassingen te automatiseren, zoals montage, pick-and-place en inspectie. Als onderdeel van de introductie van de TM-serie brengen wij een 'mobiel compatibel' model uit. Dit model integreert naadloos in onze toonaangevende LD-serie autonome mobiele robots, zodat gebruikers complexe taken kunnen automatiseren, zoals pick-and-place, en processen kunnen verbinden met autonome mobiele robots.

Wij introduceren 12 robots in de TM-serie met een combinatie van de volgende specificaties.

  • Armlengte: 700 mm, 900 mm, 1100 mm, 1300 mm
  • Payload: 4 kg, 6 kg, 12 kg, 14 kg
  • Voeding: AC, DC
  • Conform of niet conform SEMI S2-veiligheidsvoorschriften

Drie belangrijke kenmerken van de TM-serie collaboratieve robot:

  • Intuïtieve programmeerinterface verkort de programmeertijd: verkorte installatie- en insteltijd in vergelijking met traditionele industriële robots. U hoeft geen ervaring te hebben met het programmeren van robots voor de intuïtieve, flowchart-based programmeerinterface en eenvoudig inleren.
  • Geïntegreerd vision-systeem in de arm verkort de insteltijd: de TM-serie wordt geleverd met geïntegreerde vision en verlichting, zodat de gebruiker producten kan vastleggen met een brede zichthoek. Deze robot is uitgerust met beelddetectiefuncties zoals patroonvergelijking, barcode lezen en kleuridentificatie. Hierdoor kunnen inspecties, metingen en sorteertoepassingen zeer eenvoudig worden ingesteld.
  • Voldoet aan alle veiligheidsstandaarden voor samenwerking tussen mens en machine, en verkort de installatietijd: de TM-serie voldoet aan alle veiligheidsstandaarden die samenwerking tussen mens en machine mogelijk maken. Bovendien kunnen de robots veilig in samenwerking met mensen worden gebruikt zonder industriële veiligheidsafschermingen die traditioneel verplicht zijn bij industriële robots, waardoor de installatietijd wordt verkort. (Voldoet aan de veiligheidsvereisten voor industriële robots ISO10218-1 en de veiligheidsvereisten voor collaboratieve industriële robots ISO/TS15066)

Met de toevoeging van de TM-serie collaboratieve robot zorgen wij voor een veilige, flexibele en collaboratieve productie tussen mens en machine. Hiermee wordt ook 'innovative-Automation' versnelt, een innovatief productieconcept waarbij mens en machine in harmonie samenwerken.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn