Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON introduceert nieuw industrieel G2RV-ST 6-mm relais

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON introduceert nieuw industrieel G2RV-ST 6-mm relais

OMRON, 's werelds grootste 'single-brand'-relaisfabrikant, heeft de introductie aangekondigd van zijn nieuwste elektromechanische industriële 6-mm relais – de G2RV-ST. Dit nieuwe ontwerp biedt machinefabrikanten en paneelbouwers de ideale oplossing voor compacte panelen en apparatuur en zorgt voor de lange levensduur en betrouwbaarheid die nodig zijn voor industriële toepassingen.

Het G2RV-ST relais is een voorgemonteerd, slank relais van 6 mm met een industriële pen. Dankzij een schuine hoek en draadafmetingen van 2.5 mm2 is de bedrading eenvoudig. Bovendien maken schroefbedrading met anti-verliesstructuur en de unieke Push-In Plus-technologie van OMRON de installatie en onderhoud uiterst eenvoudig. Het grotere contactoppervlak van de pennen van industriële kwaliteit buigt niet tijdens onderhoud en zorgt voor een uitstekende verbinding, wat betrouwbaarheid en een langere levensduur oplevert.

Het testen en inspecteren van het relais is eenvoudig dankzij een LED die aangeeft wanneer de spoel wordt ingeschakeld, een mechanische markering die de beweging en stand van de contacten aangeeft, en een vergrendelbare testschakelaar die het testen van de paneel-, machine- of systeemfunctionaliteit mogelijk maakt. Bovendien is de valbeveiliging van het relais voorzien van een veiligheidshendel die verkeerd gebruik van relais voorkomt en de relais stevig op hun plaats houdt, waardoor ze niet vallen als gevolg van externe schokken.

Het G2RV-ST relais is voorzien van een korte brug die eenvoudig kan ingekort en een fysiek gevoel van een stevige aansluiting geeft. Bovendien zorgt het geharmoniseerde labelconcept van OMRON ervoor dat labels voor het G2RV-ST relais en andere OMRON-aansluitingen van de meest gangbare afmetingen (5x10) zijn en volledig compatibel zijn met elkaar, waardoor een consistente en gestroomlijnde labeloplossing wordt geboden die zowel gebruiksvriendelijk als efficiënt is.

"OMRON ontwerpt en produceert al meer dan 50 jaar relais, en hoewel het creëren van het perfecte relais misschien eenvoudig lijkt, is het een complex proces dat de meest geavanceerde productietechnieken vereist. Dit zorgt ervoor dat elke component in onze relais exact is gemonteerd en wordt beschermd tegen externe verontreinigingen die de betrouwbaarheid van de relais ernstig in gevaar kunnen brengen door de schakelactiviteit te beïnvloeden. In feite is het de uitgebreide productie-expertise die OMRON in staat stelt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren voor de industriële relaisbehoeften van onze klanten", aldus Manuela Mazza, EMEA Product Marketing Manager voor schakelcomponenten bij OMRON.

“Bij het ontwerpen van de G2RV-serie hebben we niet gewoon een bestaand PCB-relaisontwerp aangepast, maar een nieuw ontwerp specifiek voor de G2RV-relaisserie ontwikkeld, waardoor het het enige slanke industriële relais op de markt is," vervolgt Mazza. "Het relais biedt de ideale oplossing voor machinefabrikanten en paneelbouwers die op zoek zijn naar een compact ontwerp dat geen concessies doet aan duurzaamheid of betrouwbaarheid. Met eenvoudige bedradingsopties, test- en inspectiefuncties en extra bescherming tegen vallen en verkeerd gebruik is de G2RV-ST de perfecte keuze voor industriële toepassingen."

Het G2RV-ST relais is geschikt voor algemene toepassingen waarbij ruimtebesparing een belangrijke rol speelt en kleine lasten geschakeld moeten worden, zoals elektromechanische kleppen, contactorspoelen en andere kleine actuatoren. Het wordt vaak gebruikt in panelen voor besturing van systemen voor windturbines en verpakkingsmachines en als interface-unit voor de PLC.

Ga naar de productpagina van het G2RV-ST relais voor meer details en bestelinformatie.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn