Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON introduceert K7TM-statusbewakingsapparaat voor voorspellend onderhoud van verwarmingen

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON introduceert K7TM-statusbewakingsapparaat voor voorspellend onderhoud van verwarmingen

Het nieuwe K7TM-statusbewakingsapparaat voor verwarmingsapparatuur in de automotive- en FMCG-industrieën draagt bij aan het realiseren van een koolstofvrije samenleving.

OMRON heeft het nieuwe K7TM-statusbewakingsapparaat voor verwarmingsapparatuur geïntroduceerd dat hoofdzakelijk wordt gebruik in automotive- en FMCG-industrieën. De K7TM visualiseert de tendens van verslechteringen voor voorspellend onderhoud en draagt bij aan het realiseren van een koolstofvrije samenleving.

Op productielocaties leidt plotselinge uitval van apparatuur tot ongeplande uitvaltijd, wat een grote invloed heeft op de productiviteit van de hele fabriek. Statusbewakingsapparaten van OMRON combineren krachtige sensortechnologie met algoritmen om abnormale omstandigheden te detecteren. Deze apparaten kunnen eenvoudig aan bestaande apparatuur worden bevestigd.

De nieuw K7TM van OMRON maakt automatische meting van de juiste weerstandswaarde*¹ van de verwarming mogelijk terwijl deze in bedrijf is en visualiseert de tendens van verslechteringen van de verwarming. Door de gegevens over de snelheid van verandering voor elke verwarming te verzamelen kunnen onderhoudsactiviteiten vooraf worden gepland overeenkomstig de status van de verwarming, waardoor productie-uitval met betrekking tot regulier verwarmingsonderhoud tot een minimum wordt beperkt. Door de thermische energie die nodig is tijdens herstarten te verminderen, wordt ook het energieverlies van de verwarmingen geminimaliseerd.

k7tm product fcard right prod

Doordat de nieuwe K7TM voortdurend de elektrische voeding kan meten die door elke verwarming wordt gebruikt, gecombineerd met temperatuurgegevens, helpt deze zelfs de kleinste tekenen van abnormale omstandigheden in de faciliteit te detecteren. Dit draagt bij aan het behoud van de optimale omstandigheden om de productkwaliteit te garanderen. Plotselinge storingen in de verwarming kunnen worden geëlimineerd, terwijl het energiegebruik tijdens productie wordt verminderd, wat bijdraagt aan de CO2-reductie.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de K7TM-serie:

  • Eenvoudig te monteren op bestaande apparatuur
  • Automatische meting van de weerstand van de verwarming tijdens de werking van de apparatuur om de tendens van verslechteringen van de verwarming te bepalen
  • Verminder de afhankelijkheid van ervaren onderhoudspersoneel
  • Mogelijkheid om meetgegevens op afstand te verzamelen via netwerkverbindingen
  • Draagt bij aan onderhoud van hoge kwaliteit en energiebesparing
*¹ Weerstandswaarde: als de verwarming lange tijd wordt gebruikt, zal oxidatie optreden en de verwarming dunner worden, wat leidt tot ontkoppeling van de verwarming. Als gevolg hiervan neemt de weerstand van de verwarming toe. Ontkoppeling van de verwarming heeft een grote invloed op de productiviteit van de apparatuur.

Ga voor meer informatie naar: K7TM-A2

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn