Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON investeert in SALTYSTERs geïntegreerde snelle data-integratietechnologie

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON investeert in SALTYSTERs geïntegreerde snelle data-integratietechnologie

Economische en sociale waarde realiseren door middel van geïntegreerde informatiecontrole op de productielocatie

OMRON kondigt met trots zijn investering aan in SALTYSTER, Inc., een bedrijf dat gespecialiseerd is in geïntegreerde, snelle data-integratietechnologie. OMRON's aandelenbelang zal ongeveer 48% zijn.

In de huidige productiesector is er een toenemende vraag naar een grotere economische waarde, waaronder een hogere kwaliteit en een hogere productie-efficiëntie. Tegelijkertijd zoekt de industrie naar manieren om de maatschappelijke waarde te verhogen, zoals de energieproductiviteit en de arbeidstevredenheid van medewerkers.

Deze complexe uitdagingen waar klanten mee te maken krijgen, vereisen de visualisatie van gegevens van productielocaties die met intervallen van slechts een duizendste van een seconde veranderen, evenals de optimalisatie van de controle over meerdere faciliteiten. Naarmate de productie-industrie verder evolueert naar het oplossen van deze problemen door middel van digitale transformatie (DX), is er een groeiende behoefte om grote hoeveelheden gegevens snel te verzamelen, te integreren en te analyseren.

Door deze investering streeft OMRON ernaar de besturingsgegevens die zijn gegenereerd met de supersnelle, uiterst nauwkeurige besturingstechnologie van SALTYSTER te synchroniseren met de supersnelle data-integratietechnologie. Door gegevens van de productielocaties van klanten snel en tijdgesynchroniseerd te integreren en informatie te verzamelen over de controleapparatuur, het personeel en het energieverbruik van andere bedrijven, is het mogelijk om gegevens op locatie te integreren en te analyseren die eerder door verschillende gegevenscycli en -indelingen voor elke faciliteit zijn gescheiden.

Realtime feedback helpt bij het oplossen van problemen op productielocaties door apparatuur aan te passen op basis van analyseresultaten. Dit komt overeen met doelstellingen zoals een storingsvrije productie en een beter energieverbruik. Door bijvoorbeeld de toestand van apparatuur en producten bij te houden en de instellingen indien nodig te wijzigen, kunnen we minder energie verbruiken, kunststofafval verminderen en de energie-efficiëntie verhogen.

De investering van OMRON in SALTYSTER heeft tot doel de bedrijfswaarde te verhogen door wereldwijd bij te dragen aan het behoud van het milieu en tegelijkertijd de productie-efficiëntie en -kwaliteit op de productielocaties van de klant te handhaven. Door de sterke punten van beide bedrijven te benutten, streeft OMRON ernaar waardevoorstellen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van de industrie.

Over SALTYSTER, Inc.

SALTYSTER, Inc. is opgericht in 2008 en is een unieke groep engineers met talloze prestaties op het gebied van het integreren van databasetechnologie in controleapparatuur op productielocaties. Het integreert de jarenlange ervaring van databasetechnologie en gebruikt alle soorten databases om de ideale engines voor klantsystemen te onderzoeken en te ontwikkelen.  Ga voor meer informatie naar https://www.saltyster.com.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn