Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON integreert Digimarc-decodering in FH vision-systeem en FHV7 smart camera

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON integreert Digimarc-decodering in FH vision-systeem en FHV7 smart camera

Modernisering van digitale productidentificatie in industriële automatisering met digitale watermerken.

OMRON, een wereldleider op het gebied van industriële automatisering, heeft een software-update aangekondigd voor zijn FH Vision-systeem en FHV7 Smart Camera. Deze update introduceert een optionele Digimarc-licentie voor klanten van OMRON in de consumentengoederensector, waardoor de mogelijkheden van de machine vision-serie worden verbeterd en digitale productidentificatie met digitale watermerken kan worden gemoderniseerd.

De samenwerking tussen OMRON en Digimarc brengt een geavanceerde industriële automatiseringsoplossing voor digitale watermerkdecodering op de markt. Deze functie is nu beschikbaar op het FH machine vision-systeem van OMRON en de FHV7 smart camera's, waarmee een nieuwe norm in de branche wordt gesteld voor het gebruik van de juiste verpakking bij hoge snelheden. Met de mogelijkheid om meer dan 2000 onderdelen per minuut te verwerken, ondersteunt het de efficiëntie in productieprocessen.

Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center
  • Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center

    Digimarc Watermark Traceability | OMRON Automation Center

    We have integrated Digimarc's Digital Watermark technology into our vision system, empowering it to effortlessly detect digital watermarks invisible to the human eye. They are easily identifiable by the camera without special illumination. This ensures traceability, enhances customer safety, facilities product identification in recycling plants and serves as a defense against counterfeiting. Discover more:

    01:08

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

Verbeterde detectienauwkeurigheid: De integratie van digitale watermerken maakt een ongeëvenaarde decodering-efficiëntie mogelijk, met name bij cilindrische of niet-uniforme producten waarbij de rotatie varieert. Deze technologie zorgt voor een bijna perfecte leessnelheid van 99.9% voor alle soorten verpakkingen, inclusief flexibele materialen en folie.

Hoge doorvoer: Het volledige decoderingsproces, van triggersignaal tot uitvoer, wordt in ongeveer 30 milliseconden voltooid. Deze snelle verwerkingscapaciteit is ideaal voor integratie in enkele van de snelste productielijnen ter wereld.

Flexibele camera-integratie: Met deze functie kunnen meerdere camera's worden aangesloten op het FH Vision-systeem met asynchrone triggering. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het systeem te installeren in verschillende productielijnen of -fasen.

Robuuste redundantie: Digitale watermerkinformatie wordt redundant gecodeerd over het gehele verpakkingsoppervlak, waardoor een betrouwbare decodering wordt gegarandeerd, zelfs als een deel van de verpakking beschadigd of afgedekt is.

Uitgebreide inspectietypen: Naast Digimarc-decodering ondersteunt de bijgewerkte FH-serie een breed scala aan inspectietypen, waaronder aanwezigheid van datumcodes, concentriciteit van deksels, kwaliteitsinspectie en meer.

Een complete suite met vision-tools: De firmware-update verbetert de mogelijkheden van de FH- en FHV7-serie, met ondersteuning voor 1D/2D-barcodelezing, OCR, patroonmatching en inspectie op defecten. Deze tools kunnen in combinatie of afzonderlijk worden gebruikt, afgestemd op specifieke toepassingsbehoeften.

Deze update breidt niet alleen de mogelijkheden van de FH-serie uit, maar versterkt ook de toewijding van OMRON aan innovatie en zijn leiderschap in de automatiseringsindustrie. Fabrikanten van consumentengoederen die hun kwaliteitsgarantie en efficiëntie willen verbeteren, zullen de nieuwe functies een waardevolle aanvulling op hun activiteiten vinden.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn