Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON breidt automatiseringsportfolio uit met innovatieve Industrial Part Feeder (iPF)

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON breidt automatiseringsportfolio uit met innovatieve Industrial Part Feeder (iPF)

One-stop-oplossing die het toevoersysteem, de robots, vision en software combineert, verkort de ontwerp- en inbedrijfstellingstijd met 70%

OMRON, een wereldleider op het gebied van oplossingen voor industriële automatisering, kondigde de nieuwste toevoeging aan zijn brede portfolio van robotica-oplossingen aan: de Industrial Part Feeder (iPF). De iPF is speciaal ontworpen voor het efficiënt ontbulken van componenten en stroomlijnt productieprocessen als assembleren, verpakken, sorteren en inspecteren in diverse industrieën.

Door de iPF naadloos te integreren met de SCARA- en gelede robots van OMRON, evenals vision-systemen en -software, biedt OMRON een uitgebreide alles-in-één oplossing die de ontwerp- en inbedrijfstellingstijd met maar liefst 70% vermindert. De volledige oplossing kan via één softwareplatform worden beheerd.

De iPF verbetert de flexibiliteit, snelheid en precisie van de productielijn, terwijl het gebruik van vloerruimte en de cyclustijd worden verminderd voor een snelle productwisseling. Met zijn geavanceerde 3-assige technologie beweegt het iPF-systeem onderdelen snel in alle richtingen, elimineert het opeenhoping in hoeken en randen, voorkomt het recirculatie van onderdelen en verwerkt het kwetsbare onderdelen soepel met nauwkeurige frequentie- en amplituderegeling. Deze technologie zorgt voor optimale efficiëntie, zelfs op gestructureerde, gesleufde of geperforeerde platforms.

De iPF-serie bestaat uit drie modellen die zijn afgestemd op verschillende componentformaten:

  • De iPF-240 is ideaal voor kleine platte of kubusvormige componenten van 5 tot 40 millimeter, inclusief elektronische componenten, zekeringen, schroeven, bevestigingsmiddelen en onderlegringen.
  • Het iPF-380 toevoerssteem werkt met componenten van 15 tot 60 millimeter en is geschikt voor complexe bevestigingsmiddelen, grote onderdelen en verbindingen.
  • De iPF-530 is geschikt voor grotere componenten van 30 tot 150 millimeter, zoals grote complexe behuizingen en lagers.

De belangrijkste voordelen van de iPF-oplossing zijn:

  • Flexibiliteit: de reeks industriële onderdeeltoevoersystemen is geschikt voor een breed scala aan onderdelen, waaronder componenten met complexe geometrieën of kwetsbare oppervlakken.
  • Efficiënte scheiding van onderdelen: met de geavanceerde vibratietechnologie scheidt en presenteert deze serie toevoersystemen onderdelen op een gecontroleerde manier, waardoor het risico op vastlopen, verstoppen of verkeerd uitlijnen tot een minimum wordt beperkt.
  • Snelle omschakeling: met de iPF-toevoer kunt u snel en gemakkelijk tussen verschillende onderdelen wisselen.
  • Nauwkeurige regeling: de iPF-toevoersystemen bieden nauwkeurige regeling van de toevoer van onderdelen, voor nauwkeurige positionering en uitlijning.
  • Schaalbaarheid: of het nu gaat om een kleinschalige bewerking of een grootschalige productiefaciliteit, deze serie toevoersystemen kan worden vergroot of verkleind om aan specifieke productiebehoeften te voldoen.
Meer informatie over de Industrial Part Feeder (iPF) van OMRON.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn