Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON introduceert NX-HTC-temperatuurregelaar voor verbeterde analyse van machinestatus

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Introductie van de OMRON NX-HTC-temperatuurregelaar voor verbeterde analyse van machinestatus

OMRON, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor industriële automatisering, heeft de introductie aangekondigd van de nieuwe NX-HTC-temperatuurregelaar. Deze 30 mm brede controller is ontworpen voor optimale en automatische regeling zonder menselijke tussenkomst. Hij is ideaal voor toepassingen zoals het sealen van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en de productie van innovatieve halfgeleiderchips.

Bij productie- en verpakkingstoepassingen speelt temperatuurregeling een cruciale rol voor het waarborgen van productkwaliteit, het optimaliseren van processen, het beheren van thermische belasting en het handhaven van consistentie en reproduceerbaarheid. Afwijkingen in machine-assemblage kunnen leiden tot kostbare uitvaltijd en tijdrovende opsporing en oplossing van problemen. Met de NX-HTC-temperatuurregelaar streeft OMRON ernaar dergelijke afwijkingen te voorkomen en het aantal manuren dat wordt besteed aan het oplossen van problemen aanzienlijk te verminderen.

De NX-HTC beschikt over een unieke digitaliseringsfunctie voor temperatuurgolfvormen, waarmee gebruikers nauwkeurig temperatuurtrends kunnen registreren en analyseren. Deze functie maakt een slimmere onderhoudsplanning mogelijk door vroege tekenen van ongebruikelijke apparatuuromstandigheden te detecteren, zoals verslechtering van de verwarming, onjuiste plaatsing van sensoren of hechting van poeder aan de oppervlakken van de sealingbalk.

Met een indrukwekkende resolutie van 0,01 °C zorgt de NX-HTC-temperatuurregelaar voor uiterst nauwkeurige temperatuurregeling, zelfs in scenario's met hoge temperaturen. Daarnaast biedt hij uitgebreide regelmogelijkheden voor verwarming en koeling, in combinatie met ondersteuning voor alarm bij doorbranden van een verwarmingselement. Bovendien is de NX-HTC uitgerust met een pre-boostfunctie die de wachttijden proactief met maximaal 80% verkort. Deze functie reageert snel op machinestops en compenseert vooraf inkomende temperatuurdalingen synchroon met de machinebeweging, waardoor de productie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

De NX-HTC is leverbaar in uitvoeringen met 4 en 8 regelkringen en maakt meerpuntsregeling mogelijk binnen een compacte breedte van 30 mm, waardoor 40% minder ruimte nodig is dan bij zijn voorganger, het NX-TC-model, dat 4 kanalen per eenheid had. Dit compacte ontwerp optimaliseert het ruimtegebruik en vereenvoudigt de installatie.

De NX-HTC ondersteunt een universele ingang, waardoor een breed scala aan sensoren kan worden gemeten. Hij is compatibel met 12 soorten thermokoppels, Pt100, en lineaire stroom-/spanningssensoren, waaronder infraroodsensoren. Bovendien is de NX-HTC voorzien van een ultracompact interfacebedradingssysteem, dat het installatieproces stroomlijnt en de bedrading minder complex maakt.

Ga naar de productwebsite voor meer informatie over de NX-HTC-temperatuurregelaar

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn