Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON kondigt de ultracompacte V440-F-serie netwerkcodelezer met hoge resolutie aan

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON kondigt de ultracompacte V440-F-serie netwerkcodelezer met hoge resolutie aan

OMRON breidt de MicroHAWK-serie uit met de V440-F, die ideaal is voor het lezen van meerdere codes in een groot gebied, maar ook voor toepassingen over langere afstanden en met minuscule barcodes.

OMRON heeft de lancering aangekondigd van de nieuwe V440-F-barcodelezer, waarmee fabrikanten grote volumes van zelfs de allerkleinste codes met hoge snelheid kunnen lezen, en traceerbaarheidsdoelen kunnen behalen zoals het veiligstellen van de toeleveringsketen en het maximaliseren van OEE.

De compacte V440-F-serie biedt een hoge nauwkeurigheid en configuratieflexibiliteit door de combinatie van geavanceerde codelezertechnologie van OMRON MICROSCAN SYSTEMS en beeldopnametechnologie van OMRON SENTECH, die beide in 2017 tot de OMRON Group zijn toegetreden.

De V440-F is een op locatie configureerbare barcodelezer met hoge resolutie, die tientallen minuscule barcodes tegelijkertijd leest voor toepassingen waarbij meerdere producten met barcodes binnen het gezichtsveld vallen. Deze zeer flexibele en compacte codelezer kan ook worden geconfigureerd om codes over een lange afstand te lezen, om meerdere codes in een groot gebied te lezen of om codes op snel bewegende onderdelen te lezen. Dankzij deze configuratie-opties is het apparaat ideaal voor het lezen van een of vele codes tijdens het verpakken van producten of assemblage, waarbij de codelezer zich buiten het werkgebied van de operator bevindt.

De intuïtieve en bewezen WebLink-gebruikersinterface biedt eenvoudige gebruiksklare configuratie en afstemming op toepassingen, terwijl de geavanceerde decoderingsalgoritmen zorgen voor robuuste leesprestaties, ongeacht het type oppervlak (inclusief transparante en reflecterende oppervlakken). Power over Ethernet (PoE) en de connectiviteit met automatiseringssystemen via Ethernet/IP en PROFINET zorgen voor een betrouwbare verbinding met automatiseringsnetwerken.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe barcodelezer zijn onder andere een Global Shutter-sensor met een resolutie van 5 MP, een dual-core processor die een beeldopnamesnelheid van 35 fps ondersteunt, en lensopties met C-mount die het gebruik van groothoeklenzen, lenzen voor lange afstanden, macro- en teleobjectieven mogelijk maken. Met de coaxiale, spot- en ringverlichtingssets in combinatie met een verscheidenheid aan kabels en beugels is het eenvoudig om een compleet codeleessysteem te installeren. De PoE-, EIP- en PROFINET-connectiviteit met 1000BASE-T, IEEE 802.3-communicatie zorgt voor betrouwbare, gebruiksvriendelijke data-integratie, terwijl de 'matrix-modus' met uitvoer op volgorde een flexibele organisatie ondersteunt van honderden barcodes die gelijktijdig worden gelezen.

Doeltoepassingen voor de V440-F zijn alle productie-, logistieke, verpakkings- of assemblagetoepassingen waarvoor een breed gezichtsveld nodig is.

Ga voor meer informatie naar: industrial.omron.nl/v440-f

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn