Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Onderhoudskosten voor geautomatiseerde machines aanzienlijk verlaagd

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Onderhoudskosten voor geautomatiseerde machines aanzienlijk verlaagd

Met nieuwe toegang en bediening op afstand via HMI.

De NB-serie heeft nu VCN, FTP en extra functies om op afstand CSV-bestanden te exporteren/importeren en grafische objecten dynamisch te wijzigen.

Omron heeft zijn zeer populaire HMI NB-serie uitgebreid met krachtige nieuwe functies voor toegang en bediening op afstand. Dit betekent dat u overal ter wereld sneller en veiliger dan ooit procesgegevens kunt verzamelen en machineparameters/recepten kunt wijzigen, en HMI-schermen kunt bekijken met uw eigen Android- of IOS-apparaat. "Dit is een krachtig voorbeeld van Omrons engagement om de NB-serie voortdurend te ondersteunen en te upgraden, en daarmee te voorzien in een HMI-oplossing die echt toekomstbestendig is," aldus Roberto Zenoni, Omron European Product Marketing Manager - Compact Automation Products.

Wereldwijd onderhoud - één centrale locatie

De nieuw toegevoegde bedieningsfuncties op afstand tonen aan gecentraliseerde onderhoudstechnici precies wat de lokale operator ziet, zodat zij problemen onmiddellijk kunnen oplossen, zonder tijd te verspillen aan reizen. Ze kunnen zelfs hun HMI-graphics op afstand bijwerken, zonder de werking van machines te onderbreken. Deze nieuwe functies voor externe toegang op afstand vormen een aanvulling op de bestaande conventionele webbrowserfunctionaliteiten en bieden nóg meer mogelijkheden voor snel onderhoud, eenvoudige upgrades en verhoogde productiviteit.

Aangenaam om te programmeren

De NB-serie boordevol functies wordt ook geleverd met een uitgebreide reeks krachtige macro's om moeiteloos toepassingen te maken voor een breed assortiment machines in industrieën zoals verpakking, voedsel, kunststoffen en textiel. De NB-serie is de perfecte partner voor Omron-controllers uit de series NJ/NX en CP/CJ, evenals veiligheidscontroller G9SP, omvormers en temperatuurcontrollers, voor directe seriële en via Ethernet lopende connectiviteit, en biedt connectiviteit via meerdere protocollen voor andere apparaten dan die van Omron.

Aantrekkelijk om te zien

U hebt een ruime keuze aan verschillende lettertypen en kleuren om aantrekkelijke schermen te creëren die duidelijk de status en prioriteiten weergeven. De schermen zijn gemakkelijk af te lezen dankzij de hoogwaardige LED-achtergrondverlichting en een brede kijkhoek. Er is ook een brede keuze aan schermformaten van 3,5 tot 10,1 inch om ervoor te zorgen dat de informatie overzichtelijk blijft en altijd gemakkelijk te lezen is.

Prettig in het gebruik

Voor de machinefabrikant is het met de zeer flexibele ontwerpkenmerken, zoals de offline/online simulatie, heel gemakkelijk en plezierig om schermen te maken. Voor onderhoudsmonteurs betekenen de ondersteuning voor USB-geheugensticks en de nieuw toegevoegde bedieningsfuncties op afstand dat aanzienlijk wordt bespaard op tijd en dat uw technici in staat zijn om optimaal te werken. De vloeiende animatie, het flexibele vensterbeheer en de uitgebreide taalondersteuning maken de NB-serie ook zeer aangenaam voor de machineoperators.

Dit alles maakt deze HMI-oplossing uiterst toekomstbestendig

"De NB-serie is altijd al de voorkeursoplossing geweest voor machinebouwers over de gehele wereld," aldus Zenoni. "Nu, met de nieuw toegevoegde bedieningsfuncties op afstand, geven deze veelzijdige en compacte HMI's fabrikanten nog een extra reden om uw machines te kiezen - aanzienlijk lagere onderhoudskosten en maximale productiviteit."

Klik hier voor de handleidingen met betrekking tot de NB-serie.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn