Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Meer voordeel voor paneelbouwers met G2RV-SR

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Meer voordeel voor paneelbouwers met G2RV-SR

Door het bescheiden relais de hoofdrol te geven

Omron heeft onlangs G2RV-SR geïntroduceerd, een nieuw elektromechanisch relais van 6 mm ter vervanging van een uiterst populaire standaard unit. Het was echter geen eenvoudige upgrade, de nieuwe G2RV-SR is namelijk ontwikkeld voor het Panel Solution-aanbod als het hart van de Value Design-producten en Omron heeft het nieuwe slanke relais voorzien van vele tijdbesparende functies. Het nieuwe relais heeft bijvoorbeeld Push-In Plus-technologie, waarmee de benodigde bedradingstijd meer dan de helft korter is geworden; het heeft een speciale testknop voor snellere, eenvoudigere diagnostiek; het heeft een transparante behuizing en een mechanische indicator waarmee nog sneller de staat van het contact kan worden gecontroleerd; en een sterke mechanische pen met een groter contactoppervlak voor betere geleiding. En dat is nog maar een kleine selectie uit de vele tijdbesparende functies van de nieuwe G2RV-SR. Maar waarom heeft Omron al deze innovatie gestoken in wat eigenlijk maar een basiscomponent is?

Paneelbouwers helpen tijd te besparen

"Omron werkt al vele jaren nauw samen met paneelbouwers over de hele wereld", aldus Manuela Mazza, European Product Marketing Manager Switching Components bij Omron. "Daarbij hebben wij niet alleen de drijfveren van de paneelbouwindustrie leren kennen, maar ook de mogelijkheden voor het optimaliseren van de winst. Wij begrijpen dat de concurrentie tegenwoordig moordend is en dat elke seconde die kan worden bespaard tijdens paneelbouw ook geld bespaart. Daarom focussen wij ons, nu meer dan ooit, op het integreren van tijdbesparende functies in alle paneelonderdelen, waaronder het bescheiden elektromagnetische relais."

Snellere montage

Een van de meest indrukwekkende tijdbesparende functies is de nieuwe montageoptie met hendels aan de bovenkant en onderkant. Om de G2RV-SR te monteren blijven beide hendels dicht, maar voor demontage hoeft u nu nog maar één hendel te openen: twee keer zo snel demonteren! Deze functie zorgt er ook voor dat het relais in diverse situaties ondersteboven kan worden gemonteerd.

Betere zichtbaarheid

Alle bewegende onderdelen zijn nu wit en zijn gemakkelijker te zien in het donker. Dit maakt de montage sneller, helpt fouten voorkomen en vermindert onderhoud.

Bedradingstijd gehalveerd

Omrons eigen Push-In Plus-technologie is ook aanwezig in het nieuwe relais. Dit zorgt niet alleen voor een bedradingstijd die 60% korter is, maar verhoogt ook de betrouwbaarheid dankzij een veel sterkere verbinding dan schroefklemmen omdat het beter bestand is tegen trillingen.

25% kleiner

De nieuwe G2RV-SR is veel kleiner dan het vorige model en zorgt dus voor meer vrije ruimte in het paneel voor extra functionaliteit.

Slimmere circuitcontrole

De speciale testknop verkort de benodigde tijd voor controle van circuits, bevestiging van de werking en inspectie. De afscherming zorgt ook voor bescherming tegen onjuist gebruik.

Eenvoudiger labellen

Al uw bedradingscodes zijn nu duidelijk zichtbaar vanaf de voorzijde van het relais, voor sneller onderhoud.

Ultrasnelle PLC-aansluiting

De keuze uit een PLC-interface aan de voorzijde (8 of 16 kanalen) of een I/O-relaisaansluitklem met Push-in Plus-technologie (16 kanalen) zorgt voor een verdere verkorting van de aansluittijd.

Innovatie met aandacht voor details

Iedereen die bekend is met de producten en diensten van Omron zal niet verrast zijn door deze aandacht voor een relais. Hoewel deze producten vaak worden gezien als eenvoudige, simpele componenten, is hun rol cruciaal voor de probleemloze werking van een fabriek. Omron heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van relais en is nu 's werelds grootste merkfabrikant van relais. De uitstekende prestaties van dit relais is het resultaat van zorgvuldige ontwerpoverwegingen en een totale toewijding aan kwaliteit.

Tegenwoordig verkoopt Omron 25 relais per seconde, elke dag van de week: dat zijn 800 miljoen relais per jaar. Het is dan ook geen verrassing dat het een van de grootste zakelijke belangen van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat ze altijd de best mogelijke relaisoplossingen leveren. Hiermee helpen ze paneelbouwers over de hele wereld om winstgevender te worden.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn