Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON brengt een echte evolutie in de productie naar de fabrieksvloer van vandaag op de Hannover Messe 2022

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON brengt een echte evolutie in de productie naar de fabrieksvloer van vandaag op de Hannover Messe 2022

Automatisering die verder gaat dan menselijke vaardigheden, geavanceerde samenwerking tussen mens en machine en versnelling van de digitale transformatie op productielocaties helpen fabrikanten flexibele, efficiënte en duurzame productie te realiseren. Bezoek OMRON op de Hannover Messe 2022 (30 mei – 2 juni) in hal 9, stand F24.

OMRON presenteert op de Hannover Messe 2022 de toekomst van ‘i-Automation’ – het concept van OMRON voor innovatie in de productie – als de richting van fabrieksevolutie voor het komende decennium. Op zijn stand die eruitziet als een echte fabrieksvloer brengt OMRON innovatie bij de klant tot leven door drie pijlers van het automatiseringsconcept te concretiseren: intelligentie, integratie en interactieve automatisering. Wij volgen trouw onze missie en creëren industriële automatiseringsoplossingen die levens verbeteren en bijdragen aan een betere samenleving. 

“Momenteel moeten fabrikanten over de hele wereld hun productie vernieuwen en ontwikkelen in de richting van de post-COVID-wereld", aldus Fernando Colas, de onlangs benoemde CEO van OMRON voor de divisie Industrial Automation in EMEA. “We moeten niet alleen inspelen op technologische innovaties en veranderingen in producten en productiemethoden, maar ons ook richten op de Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals - SDG's), de diversificatie van de waarden van mensen en het welzijn van werkende mensen,” vervolgt Colas. Bij de stand van OMRON op de Hannover Messe ligt de nadruk op het mogelijk maken van flexibele productie en het waarborgen van de veiligheid van werknemers, de productkwaliteit en duurzaamheid. 

Bezoekers kunnen kennismaken met oplossingen op basis van robotica, machine-vision, zeer snelle en uiterst nauwkeurige besturingstechnologie, artificial intelligence en datawetenschap, die productielocaties innoveren zodat mensen zich kunnen concentreren op creatief werk. Door een evenwicht te vinden tussen productiviteit en energie-efficiëntie draagt OMRON bovendien bij aan innovatieve productie die tegemoetkomt aan de snel veranderende marktbehoeften, rekening houdend met het wereldwijde milieu. 

“Bij OMRON zijn we ook erg enthousiast om deel uit te maken van de ontwikkelingen die duurzame mobiliteit in Europa bevorderen, vooral op het gebied van elektrificatie, brandstofceltechnologie en ADAS-oplossingen (Advanced Driver Assistance Systems),” aldus Dr. Klaus Kluger, General Manager Midden- en Oost-Europa. “Bezoek ons om te bespreken hoe innovatieve automatisering de hoeksteen kan zijn van toekomstgerichte autoproductie. U kunt onze innovatieve automatiseringstechnologie ook in actie zien in een echte toepassing voor de productie van brandstofcellen op de stand van Dassault in hal 4, nr. 34”.

hannover messe fcard logo

Productielijn voor intelligente cellen

Een voorbeeld van innovatieve automatisering die voor het eerst wordt getoond op een Europese beurs, is de nieuwe productielijn voor intelligente cellen van OMRON. Het is een van de meest innovatieve besturings-, informatie- en productiesystemen ter ondersteuning van efficiënte en hoogwaardige assemblage en productie. Dit concept is getest en geïmplementeerd in OMRON-fabrieken in Japan en in Shanghai in China als een systeem om harmonie te bereiken tussen werknemers en machines. Een snellere training van werknemers en kennisoverdracht, productie zonder defecten en een efficiëntere workflow zijn slechts drie van de directe voordelen die vooral fabrikanten met HMLV-productie (High-Mix, Low-Volume) zullen halen uit de implementatie van deze nieuwe lijncontrole-aanpak. Bezoek OMRON op de Hannover Messe 2022 (30 mei – 2 juni) in hal 9, stand F24. 

Bezoek de Hannover Messe 2022

hannover messe cell-line system 1 fcard event
Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn