Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Hannover Messe 2019: Harmonie tussen mens en machine

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Hannover Messe 2019: Harmonie tussen mens en machine

Op de Hannover Messe presenteren we dit jaar intelligente, geïntegreerde en interactieve systemen voor fabrieksautomatisering, waaronder slimme robots en oplossingen met kunstmatige intelligentie die ongeëvenaarde efficiëntie en flexibiliteit mogelijk maken. Bezoek ons in hal 9, stand F24.

Hoe kunnen fabrikanten hun efficiëntie vergroten met behulp van kunstmatige intelligentie en robotica? Hoe kunnen bedrijven concurrerend blijven en tegelijkertijd de veiligheid en kwaliteit verbeteren? Bezoekers van de Hannover Messe, een van de grootste handelsbeurzen ter wereld die van 1 t/m 5 april 2019 plaatsvinden, vinden het antwoord op deze vragen bij onze stand F24 in hal 9, waar innovatieve interactie tussen mens en machine een van de belangrijkste onderwerpen is.

Ons concept voor innovative-Automation! biedt een holistische benadering voor de flexibele productielijnen van de toekomst. De vernieuwde Forpheus tafeltennis-trainingsrobot met AI, een nieuwe robotoplossing voor pickingtaken, die gebruik maakt van een combinatie van een collaboratieve robot, een mobiele robot en 3D-visie, zullen net als 's werelds eerste AI-machinecontrolleroplossing te zien zijn.

Flexibele oplossingen voor groeiende industriële uitdagingen

"Fabrikanten moeten de hoogste kwaliteit en uitgebreide traceerbaarheid in de productielijn en de supply chain garanderen, terwijl hun productie flexibeler, sneller en beter aanpasbaar moet zijn dan ooit tevoren. Bovendien staan ze met hun productieprocessen en bedrijfsdoelstellingen momenteel voor de uitdaging om externe problemen op te vangen, zoals een tekort aan vakmensen op de arbeidsmarkt, duurzaamheid en strengere wettelijke vereisten. Omron's technologische oplossingen kunnen hierbij helpen: we ontwikkelen oplossingen die het potentieel van de mens ontketenen en vergroten", aldus Dr. Klaus Kluger, General Manager Midden- en Oost-Europa bij Omron.

"De samenwerking tussen mens en machine in het tijdperk van kunstmatige intelligentie is een van de belangrijkste onderwerpen op de Hannover Messe dit jaar. In het kader hiervan laat Omron een portfolio aan innovatieve oplossingen zien, waaronder Edge-gebaseerde AI-besturing, die zorgt voor een snellere gegevensverzameling, interpretatie en intelligentie, waardoor de interactie tussen mens en machines wordt geharmoniseerd en de productie flexibeler kan worden gemaakt", aldus Peter Cusack, hoofd Strategic Marketing bij Omron.

Tijdens de demonstratie van een flexibele productielijn in de stand kunnen bezoekers een volledig productieproces volgen: vanaf de invoer van de order tot de productie, inspectie en aflevering. De combinatie van een nauwkeurige bediening en mobiele en collaboratieve robots zorgt voor de grootst mogelijke flexibiliteit in de productielijn, om aan de toenemende vraag van klanten naar maatwerk te voldoen, zonder dat een productielijn opnieuw ingesteld hoeft te worden. Omron's demonstratie laat een verticale en horizontale integratie zien van de belangrijkste technologieën van het bedrijf op het gebied van sensortechniek, veiligheid, beweging, robotica en besturing, op basis van open standaarden.

innovative-Automation! zorgt voor synergie tussen Omron's bewezen kerncompetenties op het gebied van Sensing & Control + Think-technologieën. Dit helpt fabrikanten bij het optimaliseren van gepersonaliseerde producten via een flexibele productie, waarmee een hogere OEE, maximale veiligheid en de beste kwaliteit kunnen worden bereikt.

Bezoek ons op de Hannover Messe 2019 (van 1 t/m 5 april) in hal 9, stand F24.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn