Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Minder onderbrekingen, grotere inzetbaarheid

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Minder onderbrekingen, grotere inzetbaarheid

Dankzij E2E NEXT DC2W-benaderingsschakelaar met 's werelds langste detectieafstand

Stabielere detectie voor autofabrikanten

Omron introduceert de nieuwe E2E NEXT DC2W-serie, met een detectieafstand van 7 mm: tweemaal die van de voorgaande M12-sensoren. Dit betekent stabielere detectie, minder botsingen en verhoogde productiviteit - zelfs wanneer de afstand verandert als gevolg van slijtage en trillingen van apparatuur. Het resultaat? Minder onverwachte uitval vanwege onjuiste detectie, defecten en schade als gevolg van botsende apparatuur.

Tweemaal de detectieafstand

De onlangs geïntroduceerde E2E NEXT DC2W-serie heeft een bijna twee* keer zo grote detectieafstand als voorgaande modellen. Dit zorgt voor een aanzienlijke verlaging van het aantal machine-onderbrekingen, die in 70% van de gevallen* worden veroorzaakt door defecten. Er is nu een nieuwe benaderingsschakelaar die vrijwel nooit faalt omdat deze dankzij de lange detectieafstand bijna nooit in aanraking komt met apparatuur. Hierdoor kan het werk blijven doorgaan.

60 keer sneller te monteren

In combinatie met de speciale Omron "e-jig" montagehuls kan een nieuwe E2E NEXT DC2W PROX worden vervangen in slechts 10 seconden, vergeleken met de 10 minuten die momenteel nodig zijn om een conventionele oude E2E-schakelaar te vervangen. Dit is mogelijk omdat de e-jig-huls de sensor automatisch op de juiste positie vastzet. Er zijn geen aanpassingen van de positionering nodig. Bovendien kan voor de e-jig-huls hetzelfde bevestigingsgat in de apparatuur worden gebruikt als voor de oude schakelaar, waardoor een upgrade snel en eenvoudig is.

360º zichtbaarheid van detectiestatus

Het vervangen van een nieuwe E2E NEXT DC2W-schakelaar is ook sneller en eenvoudiger dankzij de zeer heldere 360º-LED-statusindicator. Hoe de schakelaar ook komt te zitten wanneer u de nieuwe E2E NEXT DC2W monteert, het LED-lampje is altijd duidelijk zichtbaar. Bij conventionele sensoren kan de LED-statusindicator aan het zicht worden onttrokken, afhankelijk van de stoppositie bij het vastdraaien. Dit is geen probleem meer met de nieuwe E2E NEXT DC2W, die vanuit alle hoeken zichtbaar is.

Minder uitval

In aanvulling op de langste detectieafstand, die botsingen helpt voorkomen, beschikt de nieuwe E2E NEXT DC2W ook over verbeterde oliebestendige PVC-kabels die ten minste twee jaar werken met bescherming. En die bescherming is de moeite waard, aangezien onderzoek* uitwijst dat ongeveer 30% van onverwachte defecten wordt veroorzaakt door freesolie. De E2E-kabels zijn beoordeeld in overeenstemming met IP67G van JIS C 0920.

Hoe u profiteert… in een oogopslag

  • Tweemaal de detectieafstand van voorgaande modellen 
  • Stabiele detectie, zelfs wanneer de apparatuur wordt verplaatst door trillingen
  • Minder botsingen als gevolg van sensorproblemen
  • Eenvoudig te bevestigen detectiestatus - 360º zichtbare LED
  • Snelle vervanging - 10 seconden 
  • Oliebestendige kabel - twee jaar lang beschermd 
  • Kan in een kleine ruimte worden geïnstalleerd
  • Mogelijkheid om voorraad te vereenvoudigen met één modeltype

*Op basis van onderzoek door Omron in september 2017

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn