Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Digimarc en OMRON werken samen om industriële automatisering te moderniseren

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Digimarc en OMRON werken samen om industriële automatisering te moderniseren

Revolutionaire digitale watermerktechnologie en toonaangevende technologie voor machine-vision komen samen om productieprocessen in verschillende industriesectoren te transformeren.

Digimarc Corporation (NASDAQ: DMRC), pionier en wereldleider op het gebied van digitale watermerktechnologieën, en OMRON, een toonaangevende leverancier van industriële automatiseringsoplossingen, kondigden vandaag een strategisch partnerschap aan om industriële automatiseringsoplossingen naar een nieuw niveau te tillen. De combinatie van digitale watermerken van Digimarc met OMRON-technologie voor machine-vision vormt een innovatieve benadering van digitale productidentificatie en een transformerende nieuwe kracht in industriële automatisering. Samen helpen de bedrijven fabrikanten en merken de concurrentie voor te blijven, zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en te voldoen aan de steeds strengere eisen voor duurzame, op maat gemaakte producten.

"Tegenwoordig staan merken meer dan ooit onder toenemende druk om nieuwe regels voor de industrie na te leven, activiteiten te stroomlijnen en te voldoen aan de verwachtingen van de consument op het gebied van kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid", aldus Ken Sickles, Chief Product Officer van Digimarc. "Dankzij ons partnerschap met OMRON leveren we nu een industriële automatiseringsoplossing die direct aan deze behoeften voldoet: de efficiëntie verhogen, voldoen aan kwaliteitsnormen en regelgeving en bruikbare, real-time inzichten in gegevens bieden."

digimarc digital watermaking demo fcard en sol

Een toekomstbestendige oplossing voor industriële automatisering

Ontwikkelingen in industriële automatisering zijn essentieel voor bedrijfsactiviteiten en de veiligheid van consumenten. Door een verwisseling van etiketten zijn bijvoorbeeld etenswaren verzonden zonder dat de ingrediënten op de juiste manier werden vermeld. In het geval van allergenen zoals pinda's, melk of gluten, kan dit levensbedreigend zijn. Fabrikanten en merken hebben geautomatiseerde controle en kwaliteitscontroles nodig om onjuiste samenvoeging van onderdelen te voorkomen. Digimarc en OMRON hebben industriële automatisering gemoderniseerd, zodat fabrikanten nu onjuist samengevoegde componenten of verkeerd gelabelde producten kunnen voorkomen, de snelheid en efficiëntie van het productieproces kunnen verhogen en de distributie en levering van verpakte goederen kunnen stroomlijnen. De oplossing vergemakkelijkt ook het terugwinnen, sorteren en recyclen van verpakkingsmaterialen na gebruik, waardoor er minder afval in het milieu terecht komt en de kwaliteit en omvang van recycling na gebruik toeneemt. "Onze klanten in de consumentengoederensector worden geconfronteerd met toenemende eisen aan veiligheid en duurzame verpakkingen van hoge kwaliteit", zegt Fernando Colás, Chief Executive Officer van OMRON Industrial Automation EMEA. "Door de geavanceerde digitale watermerktechnologie van Digimarc te integreren in onze machine-vision-oplossingen, bieden we innovatieve verpakkingsoplossingen die het gebruik van overbodige materialen verminderen en onjuist gelabelde of verkeerd verpakte producten voorkomen."

Digimarc + OMRON, een krachtige combinatie

Met hun partnerschap ontsluiten Digimarc en OMRON nieuwe mogelijkheden om industriële automatisering te moderniseren. Machines kunnen nauwkeurig producten en componenten identificeren en inspecteren en track-and-trace-functies uitvoeren, met opmerkelijk hoge snelheden. Hierdoor realiseren merken en fabrikanten in verschillende sectoren aanzienlijke verbeteringen op het gebied van efficiëntie, kwaliteit, traceerbaarheid, veiligheid en naleving van industriële activiteiten. Deze krachtige combinatie van expertise op het gebied van industriële automatisering en geavanceerde digitale watermerktechnologie zorgt voor een volledig geïntegreerde oplossing voor het moderniseren van industriële faciliteiten. Naast industriële automatisering, zorgen digitale watermerken van Digimarc voor toegevoegde waarde gedurende de gehele levenscyclus van producten, waardoor merken met minimale extra investeringen toekomstige uitdagingen kunnen aanpakken en kunnen voldoen aan de verwachtingen van consumenten. Na toepassing, automatiseren digitale watermerken de identificatie van verpakkingsverzameling en -sortering bij faciliteiten voor recycling van materialen (MRF's), waarbij meetwaarden voor duurzaamheid worden gegenereerd. Bovendien ondersteunen digitale watermerken van Digimarc productverificatie, klantloyaliteitsprogramma's met twee factoren, afrekenen van aankopen van de nieuwe generatie en andere verkooptoepassingen met extra toegevoegde waarde. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Digimarc + OMRON-oplossing die industriële automatisering moderniseert.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn