Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Omron ontvangt de Top 100 Global Innovators Award 2017

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Omron ontvangt de Top 100 Global Innovators Award 2017

Omron Corporation (hoofdkantoor: Shimogyo-ku, Kyoto; directeur en CEO: Yoshihito Yamada) is voor het tweede opeenvolgende jaar door Clarivate Analytics geselecteerd als een van de Top 100 Global Innovators van 2017. Op 9 april 2018 bezocht Clarivate Analytics het hoofdkantoor van het bedrijf om de trofee te overhandigen.

Selectiecriteria

Clarivate Analytics heeft de Top 100 Global Innovators geselecteerd op basis van hun gegevens over intellectueel eigendom en octrooien. Dit bedrijf voor wereldwijde informatieservices analyseert trends in intellectueel eigendom met behulp van een onafhankelijke index om 's werelds meest innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen te identificeren en erkenning te geven. Kandidaten voor deze prijs worden, gebaseerd op de database van Clarivate Analytics, aan de hand van vier hoofdcriteria geanalyseerd: grootte, succes, globalisering en invloed. Omron scoorde bij deze criteria met name erg hoog op globalisering, dankzij het aantal basisoctrooien toegekend in de vier grootste wereldmarkten (VS, Europa, Japan en China).

Inzetten voor het ontwikkelen van strategieën voor intellectueel eigendom

In 1959 kwam Kazuma Tateishi, oprichter van Omron, met het bedrijfsmotto "Het leven van mensen verbeteren en bijdragen aan een betere samenleving". Met dit motto als spirituele basis, hebben wij sindsdien diverse innovaties bedacht en zijn we nieuwe uitdagingen aangegaan door voortdurend te werken aan een betere sociale infrastructuur. Ook in de toekomst blijven wij ons inzetten voor een betere samenleving door onze strategieën voor intellectueel eigendom te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de zakelijke en R&D-teams.

Wij beschouwen het als een grote eer om voor het tweede opeenvolgende jaar te worden erkend als een van de "Top 100 Global Innovators". Ons doel is om Omron een bedrijf te maken dat overal ter wereld aanwezig is en het vertrouwen van mensen heeft door sociale problemen wereldwijd op te lossen door middel van onze bedrijfsvoering. Hiervoor implementeren we strategieën voor intellectueel eigendom in combinatie met onze strategieën voor het bedrijf en onderzoek en ontwikkeling.

Omron-ingenieurs motiveren om octrooi aan te vragen op hun uitvindingen

In FY2017 hebben we dergelijke strategieën voor intellectueel eigendom voor elk bedrijfsonderdeel vastgesteld door het bereik ervan te vergroten van individuele projecten tot het volledige bedrijfssegment, en vervolgens de octrooiaanvragen hiervoor in te dienen. We zijn in FY2016 ook een uniek intern trainingsprogramma begonnen, genaamd 'Patent Dojo', zodat we onze technici kunnen helpen bij het verbeteren van hun octrooigerelateerde vaardigheden en hen motiveren om octrooi aan te vragen op hun ontwikkelingen. Met het oog op het maximaliseren van onze bedrijfswaarde, blijven we technologieën en bedrijfsmodellen met hoge toegevoegde waarde creëren waarmee we onze voorsprong op de concurrentie behouden. Vervolgens beschermen en gebruiken we dit als intellectueel eigendom in de vorm van octrooien, handelsmerken en knowhow, voor omzet en bedrijfsgroei.

Over de Top 100 Global Innovators van 2017

Clarivate Analytics gebruikt octrooigegevens om jaarlijks trends op het gebied van intellectueel eigendom te analyseren en de top 100 innovatieve bedrijven en instellingen wereldwijd te selecteren. 2017 is het zevende jaar waarin de awards worden toegekend aan de Top 100 Global Innovators. Bij het overwegen van de toekenning wordt gebruik gemaakt van accurate en objectieve gegevens die zijn afgeleid van de Derwent World Patents Index (de grootste database ter wereld voor octrooien met toegevoegde waarde), Thomson Innovation (platform voor octrooionderzoek en -analyse) en onafhankelijke beoordelingsnormen. De awards worden toegekend aan bedrijven die innovatief zijn, voldoen aan verdragen voor de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten en wereldwijd vooruitgang brengen met hun ontwikkelingen.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn