Traysealer met geïndexeerd flight bar aandrijfsysteem | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Traysealer met geïndexeerd flight bar aandrijfsysteem

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Traysealer met geïndexeerd flight bar aandrijfsysteem

Machinebeschrijving

Door een trayontnester worden lege trays op de invoerlijn geladen en naar het sealstation getransporteerd. Het sealen bestaat uit het lassen van een thermoplastische folie aan de randen van de trays, waarbij wordt gelast in een vacuüm of in een neutrale atmosfeer. Voorafgaand aan elke sealbewerking wordt een nieuwe folie afgewikkeld, over de trays gepositioneerd, aan de rand van de trays vastgelast en weer op een restfolierol opgewikkeld.

Aandrijfsysteem voor de dwarsstaven

De trays worden door een transportsysteem met een reeks flight bars, die op gelijke afstand tussen twee aan weerszijden lopende aandrijfkettingen zijn gemonteerd, over de gehele lengte van de machine geplaatst.

Belangrijkste functiegroepen van de machine

  1. Verdeelinrichting met kettingaandrijving: een enkele transporteur bestaande uit een reeks flight bars met twee aandrijfkettingen aan weerszijden.
  2. Sealstation: de klokvormige behuizing aan de bovenzijde, die 4 laskoppen bevat, de tank aan de onderzijde en brugplaten.
  3. Hefsysteem: de onderste mal kan door middel van een pneumatisch systeem omhoog worden gebracht.
  4. Folietoevoer: een balansarm regelt de spanning van de folie. Een aandrukrol met servoaandrijving drijft de foliebaan aan.
  5. Restfolie-opwikkelsysteem: het skelet van het afdekmateriaal wordt weer op een doorn met servoaandrijving opgewikkeld.

Uw automatiseringsbehoefte - onze totaaloplossing

Wij kunnen alle automatiseringsproducten voor traysealmachines leveren, waaronder de besturing, motion of de machinebesturing.

Ook leveren we alle motoren, aandrijvingen, positiesensoren, veiligheidsapparatuur, temperatuursensoren en overige paneelcomponenten. Deze zijn allemaal eenvoudig te integreren en voorzien van het welbekende Omron-logo, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Eenvoudige aspositionering

Er wordt een positioneringsmodule (CJ1W-NC[]81) gebruikt om alle aandrijvingen van de machine aan te sluiten en te besturen met ingebouwde EtherCAT als motion-bus. Er is geen complexe bedrading en afzonderlijke parametrisering nodig. Alle informatie is beschikbaar via één toegangspunt, één programma.

Snelheidsprofiel S-curve

Het snelheidsprofiel van de servoaandrijvingen (R88D-KN[]-ECT) kan in de PLC worden geprogrammeerd met een standaard PLCopen FB-bibliotheek, om bijvoorbeeld de versnelling en vertraging van de flight bar af te stemmen op de inhoud van de tray, dit met name om te voorkomen dat er vloeistof op het te sealen oppervlak terechtkomt.

Eersteklas temperatuurregeling voor perfect sealen

Een temperatuurregelunit met 4 regelkringen (CJ1W-TC002) regelt afzonderlijk de temperatuur van 4 verwarmingsplaten. Dankzij de 2-PID-regeling en de auto-tuning-functie kan elke temperatuurregelkring tijdens het opstarten antwoorden met een minimale overshoot en tijdens de productie goed op verstoringen reageren.

Het resultaat is direct vanaf de eerste tray een perfecte sealing met een gemakkelijk te verwijderen folie.

De juiste sensor voor de juiste functie

Met het grote assortiment sensoren van Omron kunt u transparante trays (E3X-SD), de positie van de flight bars (HL-5000 / E3ZM) en de aanslagen van de balansarm (E3F2) detecteren.

Met betrekking tot deze oplossing

Meer automatiseringsoplossingen