Horizontale flowwrapper | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Horizontale flowwrapper

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Horizontale flowwrapper

Roterende sealmessen (met servoaandrijving)

Bij HFFS-flowwrappers (horizontaal vormen, vullen en sealen) is het verpakkingsmateriaal boven de producttoevoer aangebracht en werken de machines horizontaal om het product rondom in folie te verpakken. Nadat de folie in de lengterichting onder het product is geseald, sealen de roterende messen de uiteinden in de breedterichting en snijden ze tegelijkertijd de folie in afzonderlijke verpakkingen.

Hoofdfunctie

HFFS-flowwrappers zijn geschikt voor het snel inpakken van grote hoeveelheden vaste producten. Chocoladerepen worden normaal gesproken verpakt met onverwarmde sealmessen. Deze cold seal-technologie maakt gebruik van folie waarop vooraf lijm is aangebracht en die wordt samengeperst om de verpakking te sluiten.

  1. Folie-afwikkelaar : voert de folie toe met de juiste spanning.
  2. Producttoevoer en -detectie : zorgt voor de ideale tussenruimte en geeft aan dat geen verpakking nodig is wanneer geen product wordt gedetecteerd.
  3. Trekken en sealen in de lengterichting : transport, positionering en sealen van folie in de lengterichting met geïntegreerde markeringscorrectie.
  4. Sealen en snijden in de breedterichting : scheidt met het roterende mes de verpakkingen na het sealen van de randen.
  5. Uitvoer van verpakte producten : transport naar secundaire verpakking, met de mogelijkheid om tussenruimte te creëren tussen de producten bij automatische uitvoersystemen.

Uw automatiseringsbehoefte - onze totaaloplossing

We kunnen alle automatiseringsproducten voor HFFS-machines leveren, waaronder de logica en motion of de hybride-besturing.

We kunnen alle automatiseringsproducten voor HFFS-machines leveren, waaronder de logica en motion of de hybride-besturing. Ook leveren we alle motoren, aandrijvingen, positiesensoren, veiligheidsapparatuur, temperatuursensoren en overige paneelcomponenten. Deze zijn allemaal eenvoudig te integreren en zijn voorzien van het welbekende Omron-teken, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

A - Sysmac Studio: Eén softwareoplossing!

Snel ontwikkelen, testen als één geheel en alles beveiligen zijn zaken waar Omron voor staat. Sysmac Studio is één softwareoplossing voor het besturen en configureren van de gehele machine met één verbinding en biedt u meer kracht en efficiëntie bij ontwikkeltaken dan ooit tevoren.

B- Toepassingsspecifieke functieblokken

Bij vorm-, vul- en sealmachines is het essentieel om telkens opnieuw en meteen vanaf het begin perfect te sealen. Hiervoor kan Omron Sysmac de temperatuurregeling en de druk- en tijdregeling van de sealklem integreren.

Prestaties worden verhoogd en engineeringtijd wordt verminderd door het gebruik van functieblokken (FB's) die Omron heeft ontwikkeld voor vorm-, vul- en sealmachines, zoals het roterende mes-FB en de Direct Power-temperatuurregeling-FB.

C - Nauwkeurige tussenruimte bij producttoevoer

Zorg voor nauwkeurige tussenruimten tussen producten met de E3Z fotocel en de enkele G5 controller met servoaansluiting. De geïntegreerde engine voor logica en motion van de NJ-machinecontroller maakt het aanpassen van tussenruimte tussen producten eenvoudig, zelfs tijdens de productie.

D - Gesynchroniseerd netwerk met hoge snelheid

Het synchroniseren van de sealmessen met de folie- en producttoevoer, de reactie op geen product/ geen folie en situaties waarbij folie doorschiet, worden aanzienlijk verbeterd door het gebruik van een gesynchroniseerd netwerk met hoge snelheid, zoals EtherCAT, tussen de controller en de schakelende servo's.

Met betrekking tot deze oplossing

Meer automatiseringsoplossingen