Snelle lineaire shrink sleeve applicator | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Snelle lineaire shrink sleeve applicator

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Snelle lineaire shrink sleeve applicator

Machinebeschrijving

Krimp etiketten worden vanaf een rol toegevoerd in de vorm van een continue strook, en etiketloze flessen worden via een aanvoerband getransporteerd en vervolgens gedoseerd toegevoerd door middel van een roterende toevoerschroef. Terwijl de flessen de etiketteermachine binnenkomen langs een triggercel, worden de in een strook toegevoerde etiketten geopend en door middel van een doorn tot een slang gevormd. Deze slang wordt toegevoerd en exact ten opzichte van een gedrukte afbeelding op maat gesneden en op een fles aangebracht, die daarna naar een stoomtunnel wordt getransporteerd.

Etikettoevoerapparaat en krimpoven

Het snelle etikettoevoerapparaat regelt intermitterend het transport van de film exact ten opzichte van een gedrukte afbeelding tussen twee opeenvolgende snij-acties. De stoomtunnel genereert de warmte die nodig is om de kous te laten krimpen en garandeert een perfecte hechting aan de fles.

Belangrijkste functiegroepen van de machine

  1. Detectie van drukmerken
  2. Zwevende doorn
  3. Filmtransportwielen: Twee grijprollen draaien op de doorn. De film wordt aangedreven doordat hij tussen de rollen en de doorn wordt geplaatst.
  4. Snij-inrichting: De snij-inrichting bestaat uit twee op elkaar geplaatste ringen, die in rotatie worden gebracht. Door het verschil in toerental scharnieren messen beurtelings tussen een ingetrokken en een snijstand.
  5. Uitwerpwielen: Het dispensermechanisme plaatst het afgesneden segment van de strip boven de fles of het blikje.
  6. Uitwerptriggercel: Het uitwerpen geschiedt doordat het artikel de cel passeert.
  7. Centrale motor en encoderas
  8. Droogrollen
  9. Warmtekrimpoven

Uw automatiseringsbehoefte - onze totaaloplossing

We kunnen alle automatiseringsproducten voor applicators van krimp etiketten leveren, waaronder de besturing, motion of de machinebesturing.

Ook kunnen we alle motoren, aandrijvingen, positiesensoren, veiligheidsapparatuur, temperatuursensoren en overige paneelcomponenten leveren. Deze zijn allemaal eenvoudig te integreren en zijn voorzien van het welbekende Omron-logo, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Snelle justeercontrole om het etiket te positioneren en aan te brengen bij iedere bedrijfssnelheid

Het op het etiket gedrukte drukmerk dient om de toevoer te controleren en om slippen of positioneerfouten te compenseren. De justeercontrole vindt plaats door een eventuele fout in de huidige verplaatsing te meten en een correctie toe te passen op de volgende verplaatsing. De NJ-controller registreert het justeren van het etiket en synchroniseert de toevoer van etiketten met de as van de master-encoder om het etiket op het juiste moment op het product aan te brengen.

Voorgeprogrammeerde CAM-profielen voor een snelle omschakeling

Het handmatig creëren van CAM-profielen vergt veel rekenwerk en een goed inzicht in motion control. De CAM-profile editor van Sysmac Studio is een gebruiksvriendelijke tool voor het ontwerpen van elektronische CAM-profielen. Deze profielen kunnen vooraf geprogrammeerd en in het geheugen van de controller opgeslagen worden. Wanneer tijdens de werking van de machine een ander CAM-profiel nodig is, kan een omschakelopdracht worden uitgevoerd in het gebruikersprogramma via de HMI. Hierdoor blijven productwisselingen beperkt tot louter software-opdrachten.

Geavanceerd CAM-profiel voor een trillingsvrije werking en hogere productievolumes

De NJ-controller met EtherCAT synchroniseert alle machinebewegingen in overeenstemming met de positie van de master-encoder. De NJ-controller genereert een paar doorlopende klokvormige snelheidsprofielen die de versnelling en vertraging van de filmtransportwielen en uitwerpwielen nauwkeurig regelen, afhankelijk van de rotatiehoek van de master-encoder.

De synchronisatie van het filmtransport met het uitwerpen van de op maat gesneden stukken krimpkous door middel van CAM-profielen, garandeert trillingsvrijheid bij iedere bedrijfssnelheid. Tijdens het bedrijf kan de snelheid gewijzigd worden via het NS-scherm zonder de machine te stoppen en zonder het aanbrengen van een etiket op een fles over te slaan.

Met betrekking tot deze oplossing

Meer automatiseringsoplossingen