Inspectieoplossingen verhogen de productiekwaliteit | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Inspectieoplossingen verhogen de productiekwaliteit

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Inspectieoplossingen verhogen de productiekwaliteit

De reputatie van het merk van een fabrikant is essentieel, maar kan op vele manieren negatief worden beïnvloed.

Met slimme automatiseringskeuzes kunnen wij helpen het risico dat uw reputatie loopt bij verzendingen van defecte producten (terugroepacties), drastisch te verlagen.

Vision-systemen

Onze vision-systemen worden veelvuldig gebruikt in de levensmiddelen- en drankenindustrie en kunnen de meeste aspecten van de productie bewaken, zodat producenten de mogelijkheid hebben om een probleem op te lossen voordat de productie uitvalt. Deze geavanceerde systemen lezen en controleren in het volledige productieproces codes in elke indeling. Van grondstoffen tot primaire, secundaire en tertiaire verpakking, voor vertrouwen in het volledige aggregatieproces.

Terugroepacties minimaliseren door automatisering

In 2015 is het aantal terugroepacties sterk gestegen. Robert Brooks geeft aan dat effectieve en geïntegreerde automatisering een belangrijke rol kan spelen in het minimaliseren van deze kostbare en schadelijke terugroepacties.

Terugroepacties zijn in de levensmiddelenindustrie een groot probleem, dat niet uit zichzelf verdwijnt. Volgens onderzoek is het aantal terugroepacties in 2015 in het Verenigd Koninkrijk met 80% naar 159* gestegen. Het gaat hier om zowel reputatieschade als financiële schade.

De meerderheid van de terugroepacties wordt veroorzaakt door niet-vermelde ingrediënten (waaronder allergenen), maar ook besmetting met bacteriën, metaal en andere vreemde bestanddelen zijn verantwoordelijk voor veel van deze terugroepacties.

Fabrikanten moeten zich bewust zijn van de impact van huidige productietrends op de nauwkeurigheid van de etikettering en verpakking. Kortere runs van meerdere varianten, opnieuw geformuleerde versies van bestaande producten en opnieuw ontworpen verpakkingen kunnen ertoe leiden dat er fouten worden gemaakt.

Normen van retailers en derden bepalen meestal de niveaus van offline testen en inline besmettingsdetectie, maar in deze en andere gebieden zijn ze constant in ontwikkeling. Fabrikanten moeten op de hoogte blijven van deze veranderingen die, samen met de gevolgen van de FIC-regelgeving (Food Information to Consumers), nieuwe en zeer specifieke regels voor verpakkingsinformatie behelzen.

Download hieronder het volledige artikel.

Inspectieoplossingen

omag 420 x 300 sol

Let op de uiterste houdbaarheidsdatum!

Een geavanceerde verpakkingsmachine die compact en betrouwbaar is, met veel innovatieve functies en waarvan alle onderdelen goed bereikbaar zijn. Lees het artikel over de kenmerken en functies van de nieuwe serie stickverpakkingsmachines, die Omag samen met Omron heeft ontwikkeld voor de productie van "Okitask", het geneesmiddel van Dompé.

Lees verder
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Farmaceutische contractfabrikant

Hoe leverde een contractfabrikant 1.000.000 geserialiseerde pakketten af voor meerdere farmaceutische klanten met verschillende standaarden en procedures… en binnen een netwerk van meerdere productielocaties, contractfabrikanten, ompakkers en andere dienstverleners – en dat alles conform de EU-verordeningen die verwachten dat alle unieke codes centraal worden geregistreerd?

Lees verder

Technologie

Waarom Omron?

Slimme fabrieken met efficiënte en volledig verbonden toeleveringsketens zijn essentieel voor de innovatie van productieprocessen. Ze zetten de deur open voor nieuwe mogelijkheden op de markt en zorgen ervoor dat u beter kunt reageren op de wensen van de klant. Ons volledige assortiment is gebouwd voor en kan worden aangepast aan uw veranderende fabrieksomgeving.

Integratie, intelligentie en interactie

Onze oplossingen worden ontworpen volgens het gestandaardiseerde concept van Omron - de drie 'i's' van automatisering: integratie, intelligentie en interactie.

  1. De verbonden fabriek - naadloze integratie van machineautomatisering en bedrijfs-IT om relevante gegevens te genereren, te verzamelen en uit te wisselen 
  2. De slimme fabriek - intelligente analyse en evaluatie van gegevens voor voorspellend onderhoud, procesverbeteringen en verminderd verbruik van bronnen en energie en minder afvalproductie
  3. De samenwerkende fabriek - grotere interactie tussen mens en machine, waarbij de intuïtie, flexibiliteit, kennis en het aanpassingsvermogen van mensen worden gecombineerd met de herhaalbaarheid, nauwkeurigheid, kracht, snelheid, autonomie en connectiviteit van machines

Systeemintegratornetwerk

Omron heeft een sterk systeemintegratornetwerk voor de ontwikkeling van een breed scala aan oplossingen, voor lagere kosten, efficiëntere processen en een hogere productiviteit in elke toepassing van een voedingsmiddelen- en drankenproject. Binnen ons netwerk kunnen wij u koppelen aan systeemintegratiepartners met de vereiste ervaring in het veld en een lokale aanwezigheid in uw markt.