eNews uitgelegd

Abonneeer u vandaag op Omrons eNews en u ontvangt de laatste editie van onze e-mailnieuwsbrief, eNews. eNews bevat nuttige informatie over producten, de nieuwste toepassingstechnologieën, expert-informatie over de huidige toepassingen en nog veel meer. U ontvangt onze eNews geheel kosteloos en zonder verplichtingen. eNews is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in Omron en Omron-producten en -technologieën. Deze pagina bevat alle achtergrondinformatie die u moet weten over onze e-mailnieuwsbrief.

Abonneren op de e-mailnieuwsbrief

U kunt u eenvoudig aanmelden voor het ontvangen van onze e-mailnieuwsbrief door te klikken op Aanmelden op onze nieuwsbrief. Nadat u zich heeft aangemeld voor een abonnement, ontvangt u een e-mail van ons. Deze e-mail bevat een link waarmee u uw abonnement activeert. Deze methode van aanmelden wordt gebruikt vanwege juridische redenen en om te verzekeren dat niemand misbruik van uw e-mailadres maakt. Als u besluit zich af te melden, zijn er op onze website diverse links om dit te doen. U kunt zich natuurlijk ook afmelden via de link onderaan de e-mailnieuwsbrief zelf.

Frequentie

Omron stuurt u nieuwe informatie op een maandelijkse basis. Wij voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van frequentie en spam. We verzenden geen ongevraagde e-mails naar u als er niet enige klant-leverancierrelatie tussen u en ons bestaat. We sturen e-mailnieuwsbrieven aan u, uitsluitend wanneer u uw abonnement op de e-mail nieuwsbrief zelf heeft bevestigd.

Gewijzigd e-mailadres

Omdat wij geen persoonlijke gegevens bijhouden, is het ons niet mogelijk uw e-mailadres te wijzigen. Als u bent geabonneerd op Omrons eNews en uw bestaande e-mailadres is gewijzigd of het is niet langer meer geldig, ga dan naar Afmelden van de e-mailnieuwsbrief met uw oude e-mailadres en vervolgens naar (her)Aanmelden op de e-mailnieuwsbrief om u opnieuw te abonneren met uw nieuwe e-mailadres.

Persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden en wordt alleen gebruikt voor het verzenden van Omrons eNews.

Afmelden

Afmelden van de e-mailnieuwsbrief. Nadat u op Afmelden heeft geklikt, ontvangt u een e-mail van ons. Met deze e-mail dient u te bevestigen dat u niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen.