Nieuwe PMAC programmeerbare meerassige besturingen | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Nieuwe PMAC programmeerbare meerassige besturingen

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Nieuwe PMAC programmeerbare meerassige besturingen

PMAC bereikt een geavanceerde nauwkeurigheid, inclusief high-speed gesynchroniseerde sturing van fabrieksautomatisering(FA)-apparaten, dankzij ingebouwde EtherCAT-connectiviteit

Omron en Omron's Delta Tau Data Systems, Inc. (hierna "DT" genoemd) hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van de PMAC-controllers met toonaangevende motion control-technologie van DT. PMAC bereikt een geavanceerde nauwkeurigheid, inclusief high-speed gesynchroniseerde sturing van fabrieksautomatisering(FA)-apparaten, dankzij ingebouwde EtherCAT-connectiviteit. EtherCAT wordt overal ter wereld gebruikt voor productielijnen en apparatuur. In de ontwikkelomgeving kunnen gebruikers hun eigen motion-algoritmen en motion control-functies programmeren, zoals trajectberekening en positiecompensatie, in C en andere programmeertalen.

ck3e ny51 press image combi txt prod

Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van klanten en korte levenscycli van producten, wordt er momenteel op productielocaties steeds meer gebruik gemaakt van innovatieve fabricage door de nieuwste technologieën voor precisiebewerking en robotica in te zetten. Fabrikanten van apparaten voor de productie van halfgeleiders en gereedschapsmachines concentreren hun resources op de ontwikkeling van innovatieve en concurrerende kerntechnologie. Hierbij hebben machinebouwers steeds vaker controllers nodig die wereldwijd verkrijgbaar zijn met gegarandeerde langdurige leveringsstabiliteit en kwaliteit, en die kunnen worden gebruikt als alternatief voor boardcontrollers die duur zijn bij het ontwikkelen van basisfuncties en onderhoud. Bovendien verwachten fabrikanten die gereedschapsmachines met robots ontwikkelen, met name in opkomende landen, robuuste en betrouwbare controllers die aangepaste motion control kunnen uitvoeren. Wij bieden twee types PMAC programmeerbare meerassige besturingen die aan de behoeften van deze gebruikers voldoen.

Wij brengen innovatie naar fabrieken door middel van automatisering met geïntegreerde, intelligente en interactieve concepten. Wij werken samen met fabrikanten aan fabrieksinnovatie door toonaangevende motion control-technologieën van DT te combineren met onze besturingstechnologieën om nieuwe geïntegreerde automatisering te realiseren.

PMAC - programmeerbare meerassige besturing

CK3E - programmeerbare meerassige besturing

 • Besturing van meerdere assen met een snelle cyclustijd van 250 μs en EtherCAT-masterfunctionaliteit. Flexibele systeemconfiguratie en high-speed gesynchroniseerde regeling van FA-apparaten aangesloten via EtherCAT
 • Compact design, met een dikte van 28,6 mm, om ruimte te besparen in machines en bedieningspanelen

Basisspecificaties

ck3e press image prod

ProductnaamProgrammeerbare meerassige besturing
ModelCK3E-1210CK3E-1310CK3E-1410
Afmetingen (breedte x hoogte x diepte)170,9 x 130,4 x 28,6 mm
Geheugen
 • DDR3-geheugen: 1 GB 
 • Flashgeheugen: 1 GB
Externe aansluitklemmen

[Communicatieconnector]

Voor EtherCAT-communicatie

 • RJ45 x 1 (afgeschermd)

Voor Ethernet-communicatie

 • RJ45 x 1 (afgeschermd)

[Voedingsingangsklem]

Voor voeding unit x 1

[USB-poort]

Voor aansluiting extern geheugen, USB 3.0 host x 1 type A

Motion ControlAantal assen81632
Periode motion control250 μs of meer
BesturingsmethodeGeven van besturingsopdrachten met behulp van EtherCAT-communicatie

Industrial PC Platform NY51_-A IPC PMAC programmeerbare meerassige besturing

 • Bediening van max. 128 assen en geavanceerde gegevensverwerking. Multitasken van Windows-toepassingen en aangepaste motion control (motion-algoritmen, kinematica, positiecompensatie, etc.)
 • Omgevingsbestendigheid op PLC-niveau. Hypervisor-software*1 voor ononderbroken machinebesturing, zelfs als Windows niet werkt

Basisspecificaties

ny51 press image prod

ProductnaamIPC programmeerbare meerassige besturing
TypeIndustriële Box PC
ModelNY51□-A
Besturingssysteem
 • Windows Embedded Standard 7 - 32 bits 
 • Windows Embedded Standard 7 - 64 bits
FunctiemoduleProgrammeerbare meerassige besturing
Aantal assen128
CPU-typeIntel® Core™ i7-4700EQ-processor 4e generatie CPU met ventilator voor actieve koeling
RAM-geheugen (niet-ECC-type)8 GB
OpslagSSD, SD-geheugenkaart
Schermformaat---
Ingebouwde poorten
 • Ethernet
 • EtherCAT 
 • USB 2.0/3.0
InterfaceoptieRS-232C
Uitbreidingssleuven1 PCIe-slot

*1. Software voorkomt onderlinge interferentie door hardwarebronnen op gepaste wijze toe te wijzen aan besturingssystemen. Machinebesturing wordt niet onderbroken, zelfs niet wanneer Windows crasht.

EtherCAT is een geregistreerd handelsmerk en is gepatenteerde technologie, die wordt gelicentieerd door Beckhoff Automation GmbH in Duitsland.

Windows is ofwel een geregistreerd handelsmerk ofwel een handelsmerk van Microsoft Corporation in de VS en/of andere landen.

Intel en Intel Core zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.

De overige bedrijfs- en productnamen in dit document zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de respectieve bedrijven.

De in deze catalogus gebruikte foto's en afbeeldingen van producten kunnen enigszins afwijken van de werkelijke producten.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn