Hoe onze nieuwe vision-systemen snelheid en precisie leveren voor elke toepassing | Omron, België

Aanmelden

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Wachtwoord wijzigen

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Hoe onze nieuwe vision-systemen snelheid en precisie leveren voor elke toepassing

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Hoe onze nieuwe vision-systemen snelheid en precisie leveren voor elke toepassing

Onze nieuwe FH-familie van compacte vision-systemen combineert veelzijdigheid met hoge prestaties, maar biedt ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze krachtige combinatie maakt deze innovatieve producten de ideale keuze voor het realiseren van een nauwkeurige en betrouwbare inspectie en meting in een uitzonderlijk breed scala van toepassingen.

Multicore processors en uniek algoritme

FH-serie controllers zijn compatibel met alle camera's in onze uitgebreide line-up, en ze beschikken over krachtige multicore processors die een snelle processing garanderen, zelfs bij het werken op hoge resolutie. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van onze unieke Shape Search III-algoritme voor objectdetectie, dat ervoor zorgt dat snelle, nauwkeurige metingen kunnen worden uitgevoerd, zelfs als beelden onscherp zijn, of als de doelobjecten willekeurig zijn gepositioneerd, gedraaid of overlappend.

Keuze van controller prestaties

De FH vision-serie biedt op dit moment een keuze uit drie controllers: het FH-3050 ultra high-speed model met een quad-core processor voor de meest veeleisende toepassingen, het FH-1050 high-speed model met een dual-core processor voor standaardtoepassingen, en het nieuwe FH-L550 model, ook met een dual-core processor en ontworpen als aantrekkelijk geprijsde optie voor toepassingen die minder uitgebreide functionaliteit nodig hebben.

EtherNet/IP en EtherCAT

Om de integratie met automatiseringssystemen van alle soorten te vergemakkelijken, ondersteunen onze FH controllers EtherNet/IP-verbindingen. De FH-3050 en FH-1050 modellen ondersteunen ook EtherCAT, dat communicatiecyclustijden zo kort als 500 µs biedt, evenals implementatie van met de communicatiecyclus gesynchroniseerde motion control.

Multi-line verwerking

Een ander voordeel van de FH-3050 en FH-1050 modellen is dat ze multi-line verwerking bieden, waardoor in sommige toepassingen één enkele controller kan worden gebruikt waar voorheen verschillende nodig zouden zijn, hetgeen aanzienlijke kostenbesparingen oplevert.

Nieuwe software

De nieuwe software die samen met de FH vision controllers wordt geleverd, maakt ze eenvoudig en gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De operationele interface kan worden aangepast door het aanbrengen van de interface-elementen naar de behoeften van de gebruiker, en door het elimineren van knoppen en andere elementen die niet nodig zijn voor de toepassing. De software kan ook voozien in geheel andere interfaces voor de ontwerper en de eindgebruiker. Bovendien is de configuratie, zelfs voor complexe taken, vereenvoudigd door een uitgebreid aanbod van geïntegreerde functies zoals filteren en uiterst nauwkeurige uitlijning.

Volg Omron Industrial Automation op LinkedIn