Gebruikers kunnen nu nóg meer vooraf getekende componenten slepen en neerzetten | OMRON, België

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Gebruikers kunnen nu nóg meer vooraf getekende componenten slepen en neerzetten

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Gebruikers kunnen nu nóg meer vooraf getekende componenten slepen en neerzetten

7500 macro's nu beschikbaar in de EPLAN-bibliotheek van onderdeelgegevens

Omron heeft bijna 4000 onderdelen toegevoegd aan de online EPLAN-bibliotheek. Hierdoor zijn nu op de website meer dan 7500 macro's gratis beschikbaar.

"Dit is wederom een krachtig voorbeeld van onze langdurige commitment aan de paneelbouwbranche", zegt Lars de Bruin, Marketing Manager Panel Solutions EMEA. "We werken voortdurend aan innovaties in het paneelbouwproces en dit nieuwste initiatief ondersteunt de sleutelrol die EPLAN speelt in de paneelontwerpfase gezien vanuit het gezichtspunt van onze klanten."

Dit nieuwste initiatief ter ondersteuning van paneelbouwers komt op een moment waarop het maken van documentatie voor complexe apparatuur steeds meer een uitdaging vormt. Dit geldt met name wanneer paneelbouwers met een beperkt budget moeten werken. Het is nog een groter probleem voor internationale paneelbouwers, die documentatie moeten opstellen die een zorgvuldige en correcte vertaling vereist.

Versnellen van het ontwerpproces

Afhankelijk van de branche geldt voor 10 tot 50% van de orders een enorme tijdsdruk", aldus de Bruin. "Nauwkeurige productinformatie – inclusief 2D- en 3D-weergaven – is essentieel voor een efficiënte planning en regeling van het paneelbouwproces. Het zorgt ook voor een effectieve uitwisseling van gegevens tussen de verschillende disciplines, verbetert de algehele projectkwaliteit en versnelt het engineeringproces." 

Daarom biedt Omron nu meer dan 7500 macro's voor het EPLAN-systeem. Hiermee kunnen gebruikers vooraf getekende componenten naar hun eigen document of project slepen en nauwkeurige en up-to-date documentatie voor door Omron aangestuurde panelen en machines samenstellen.

Een gebruiker kan maximaal 50 producten kiezen uit een lijst, tenzij hij kiest voor de download per productgroep (waarvoor geen beperkingen gelden).

Onderdeelgegevens voor Omrons belangrijke producten, waaronder alle in 2016 geïntroduceerde Value Design-producten, worden rechtstreeks geïmporteerd in toonaangevende softwarepakketten voor paneelontwerp, zoals EPLAN en (binnenkort) ook Zuken E3. Men vindt hier zowel 2D- als 3D-CAD-bestanden in de meest populaire indelingen, waardoor de beschikbare ruimte in elektrische besturingspanelen gemakkelijk kan worden geoptimaliseerd. De functionaliteit van de online bibliotheek is aanzienlijk verbeterd. Men kan de introductiedatum van het onderdeel controleren en bij persoonlijke aanpassingen eventuele compatibiliteitsproblemen met gemoderniseerde onderdelen vermijden.

Meld u aan om EPLAN-onderdeelgegevens te zoeken, of krijg rechtstreeks toegang.

Meer informatie over het 'Value Design for Panel'-programma.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn