Productiestop C200H Serie PLC’s, R88A-MCW* motion controllers, Junma Servo’s en G79 I/O kabels | Omron, België

Aanmelden

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Wachtwoord wijzigen

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Productiestop C200H Serie PLC’s, R88A-MCW* motion controllers, Junma Servo’s en G79 I/O kabels

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Productiestop C200H Serie PLC’s, R88A-MCW* motion controllers, Junma Servo’s en G79 I/O kabels

Na vele jaren van succesvol gebruik wordt de productie van een aantal producten gestopt per 31 maart 2017. Het betreft series zoals de C200H serie PLC’s en I/O-modules, de R88A-MCW servo controllers, de Junma serie servomotoren en servo drivers en de G79 serie I/O-kabels. Meer bijzonderheden over de individuele producten, series of vervangende producten vindt u in de onderstaande kopjes. Wilt u meer informatie raadpleeg dan uw Omron-contactpersoon.

Afhankelijk van de levertijd is het mogelijk dat bestellen van sommige artikelen al enkele maanden eerder niet meer mogelijk is. Raadpleeg uw Omron-contactpersoon voor informatie over individuele producten. Door ons traceerbare gebruikers die de laatste jaren deze producten hebben afgenomen zullen deze maand aangeschreven worden om hen op de hoogte te stellen. 

Einde van reparatie en service: 7 jaar na einde productie.

C200H serie PLC’s en I/O modules

Na meer dan 25 jaar stopt de productie van de C200H serie PLC’s en de bijbehorende I/O-modules. Dit betreft de C200HE/G/X CPU’s, backplanes, de C200H I/O-modules en alle toebehoren. De productie stopt per 31-03-2017. Natuurlijk hebben we in ons pakket opvolgers met de CS en CJ serie die overweg kunnen met de bestaande programmatuur en in het geval van de CS ook met de bestaande C200H I/O-modules. 

Aanbevolen vervanger: CS of CJ serie PLC’s.

c200he system cpu42 prod

CS en CJ PLC’s zijn net als de C200H PLC’s uit onze C-serie. Deze PLCs werken met eenzelfde softwarepakket en instructieset, waarbij de nieuwe PLCs natuurlijk veel uitgebreidere mogelijkheden hebben dan de C200H-serie. Met deze PLC series bieden wij u een eenvoudige overstap naar een courant product.

R88A-MCW servo controllers

De R88A-MCW motion controllers zijn add-on modules die tegen een Sigma 2 servoversterker (waarvan de productie vorig jaar is gestopt) gemonteerd worden. De productie van de R88A-MCW motion controllers stopt per 31-03-2017. 

Aanbevolen vervanger: Raadpleeg hiervoor uw Omron-contactpersoon. 

De vervanging van deze modules is afhankelijk van de applicatie. Er zijn mogelijkheden met onze compact motion bouwstenen voor de compacte PLC’s of met onze Sysmac-besturingen.

r88a-mcw151 prod

Junma serie servomotoren en servodrivers

De productie van de Junma serie servomotoren en servodrivers wordt gestopt per 31-03-2017. Gezien de lange af-fabriek levertijd van deze producten kunnen bestellingen die na augustus 2016 worden aangeleverd geweigerd worden. 

Aanbevolen vervanger: Raadpleeg hiervoor uw Omron-contactpersoon. 

De vervanging van deze servo’s is afhankelijk van de applicatie. Wordt gebruik gemaakt van pulsaansturing dan zijn er mogelijkheden met de SmartStep 2, wordt er gebruik gemaakt van MECHATROLINK-II dan zijn er mogelijkheden met de G-serie of de Sigma-5.

jumnadrive sjde-04apa img prod

G79 serie I/O kabels

De productie van de G79 serie I/O kabels stopt per 30-09-2016. Deze kabels worden bij PLC modules met connectoraansluiting gebruikt om bijvoorbeeld klemmenstroken aan te sluiten. De vervanger is de al leverbare XW2R-Z serie kabels. 

Aanbevolen vervanger: XW2R-Z serie kabels.

De vervangende XW2R-Z kabels zijn niet identiek, er kunnen verschillen zijn in kleur, diameter, gebruikte connectortype, aderkleuren etc. Functioneel zijn de nieuwe kabels gelijk aan de oude.

g79- c prod
Volg Omron Industrial Automation op LinkedIn