Advies - Engineering - Oplossingen

Om in de verschillende vakgebieden een oplossing te kunnen bieden, werkt Omron al ruim tien jaar samen met een aantal partners: Solution Partners.

Meedenken

Want hoewel Omron zowel op het gebied van haar producten als in specifieke applicaties en vakgebieden in staat is mee te denken en bij te dragen in het vinden van oplossingen, voert Omron geen projecten uit.

Engineering

Engineering, programmering en installatie zijn dusdanige specialismen voor de verschillende vakgebieden dat dit onmogelijk door één partij te overzien is.

Juiste oplossing

Omron Solution Partners richten zich veelal op bepaalde vakgebieden of applicaties waardoor zij goed in staat zijn, op basis van kennis en ervaring, een juiste oplossing aan te dragen en te implementeren.

Solution Partners in België

Voor de volledige adresgegevens van onze partners, zie onze contactpagina's.

Industriële vakgebieden

Door de jaren heen hebben onze partners belangrijke ervaring opgebouwd in een groot aantal industriële vakgebieden zoals de machinebouw, beton- en glasindustrie, chemie & farmacie, liften en kranen, scheepsbouw, textielindustrie, material handling, recycling, afval- & waterbehandeling, infrastructuur, agrarische industrie, gebouwbeheer en -automatisering, HVAC, recreatie, voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie en de semiconductorindustrie.