Stageplaatsen

Als je meer kennis op wilt doen voor je toekomstige carrière, is Omron een van de beste keuzes die je kunt maken.

Studenten krijgen de kans om te werken aan uitdagende en interessante projecten of trainingsperiodes in te vullen in verschillende Europese landen.

Omron zoekt studenten

Omron EMEA is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten zoals jij. Ontwikkeling van elektronische producten, verkoop, productie of productmarketing, er is altijd een interessant project dat bij jouw interesses past. Op deze manier kunnen we het leven van jou en anderen verbeteren en bijdragen aan een betere samenleving, helemaal in lijn met onze principes.

Omron-aanbod

Werken in een internationale organisatie tijdens de studie? Een trainingsperiode of stageplaats is een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over onze organisatie. Tijdens deze periode kun je onze kenmerkende principes en waarden leren kennen waarvoor wij bij Omron staan. Een ideale gelegenheid om erachter te komen waarom Omron je toekomstige werkgever is.

Werkelijke projecten

Binnen Omron Industrial Automation EMEA kun je op verschillende afdelingen werken. We hebben stageplaatsen in verschillende disciplines, zoals Research & Development, Manufacturing, Sales & Marketing.

Wil je de volgende stap in je carrière als student te zetten?

Solliciteer voor een land waar wij nieuwe stageplaatsen hebben en misschien werk jij binnenkort in een van onze teams op een van onze locaties in Europa: